3,9 miljoen reviews

• Deze accommodatie heeft een score van 8.5

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Staat v/h sanitair

Over Camping De Pallegarste

De Pallegarste (Marienberg) is een kindvriendelijke camping met veel activiteiten en speelmogelijkheden. Zo is er een kinderboerderij, buitenspeeltuin, binnenspeeltuin en een zwembad. De plekken zijn ruim en het sanitair is schoon. In het restaurant kun je goed eten. Breng eens een bezoekje aan Hardenberg. Zwolle ligt op een half uur rijden.

Een vakantie bij de Pallegarste blijft een stralende herinnering. De camping straalt rust en groene gezelligheid uit, perfect voor gezinnen met jonge kids. De grote speeltuinen en het zwembad zorgen voor volop plezier, ongeacht het weer. Vooral de privé sanitair met vaatwasser wordt enorm gewaardeerd, net als de schone faciliteiten en ruime plekken. Vakantiegangers genieten van de vriendelijke sfeer en het mooie groen om zich heen. Het terrein is veilig en overzichtelijk, ideaal voor gezinnen die willen ontspannen zonder je druk te maken. De goede sfeer, kindvriendelijkheid en de leuke activiteiten maken dat je hier echt tot rust komt. En dat laatste momentje in de zon, met een drankje binnen handbereik, blijft bij elke herinnering.

• baby-cot

8.5
FantastischScore uit 303 reviews

Schrijf een review

Staat v/h sanitair

Leuke familiecamping, maar met verbeterpunten
Door Roos op 24-09-2025
Gereisd met jonge kinderen

Een plek met Privé Sanitair Luxe. Net nieuw, zag prachtig uit, vaatwasser en koelkast. Douche water steeds wisselend warm naar heel koud. Op drukke momenten minder water. Na afloop Color Run een tijdlang helemaal geen water.
Mooie speeltuintjes bij elk veld! Genoeg animatie, maar team toont zelf weinig enthousiasme en betrokkenheid. Zwembad water helaas veel te koud. Jammer dat kinderen bij het strandje niet water in mogen om te zwemmen/spelen..is een visvijver, maar wellicht klein deel ervan?
Niet veel voor oudere kids te doen. Groot nadeel vonden wij aankomsttijd bij privé sanitair pas na 15:00 uur en vertrektijd al 10:00 uur. Zonde en receptie gaf daarin kortweg geen speling; tijd dat zou overal zo zijn. Zelf nergens anders meegemaakt. Velen vertrokken hierdoor avond ervoor al. Vervelende paaltjes langs weg, caravans beschadigd zien raken. Kinderboerderij vogels en 2 geiten, welke mank liepen en problemen hadden met te lange hoeven.

Top!!
Door Charlotte op 10-09-2025
Gereisd met jonge kinderen

Top park! Helemaal dol op de Lofts met grote speeltuin eraan vast!! En het zwembad is super, binnenspeeltuin ook top dat je ervoor zelf even een drankje kunt doen op het terras.

Super verblijf
Door Rob op 28-08-2025
Gereisd met partner

Komen net terug van 5 dagen kamperen, super nette camping, mooie grote plekken 16 amp en water.
Schitterend sanitair met spoelmachine voor de vaat, alles keurig schoon.Wij zijn met 2 volwassenen(grijze golf) maar voor gezinnen met kinderen is dit helemaal super.Elke dag heerlijk gezwommen en gebruik gemaakt van de ligbedjes die in het zwembad zijn(al zal dit in het hoogseizoen wel heel druk bezet zijn)
Zeer vriendelijk personeel, wij kwamen er later achter dat er bij uitchecken 9 euro reserveringskosten waren berekend terwijl wij als passand aankwamen.
Even een mailtje gestuurd, kregen gelijk een exuses( was foutje gemaakt) en een half uur later stond het geld op onze tekening gestort( zo hoort service te zijn en dat vind je nog op deze camping, bij de groot grutters die alles oroberen over te nemen wel andere dingen meegemaakt)
Kortom, voor ons voir herhaling zeker vatbaar.

Leuke camping maar niet voor ons
Door Familie op 23-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Met twee pubers op vakantie geweest, eerste oog leuk maar drukke camping. Bij de poort soms onoverzichtelijk ineens kan er een kind aan komen op de step of fiets, vanaf zwembad. Overal ogen hebben. Ook al rij je zachtjes. Bij terras en zwembad sowieso, de steppen en fietsen verbieden. Je struikelt er gewoon over. Gewoon de stalling in.
Kampeerplek is toch wat krap. Met bijzettentje. Veldje mag best auto vrij zijn, wel zo veilig. En twee auto’s/ vrachtwagen op veldje is ook niet echt nodig. Geen mooi uitzicht.
Camping uitstekend voor gezinnen met kinderen onder 12 jaar. Daar boven niet zo geschikt, echt kinder gericht. Zwembad ook, wat echt koud was.
Wel sneu voor de kleintjes
Na 18 jaar kampeer ervaring, was deze ook best onrustig. Maar de eigenaren super vriendelijk en personeel ook. Ze hebben er zeker wat moois van gemaakt

Top vakantie!
Door Mv op 22-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Fantastische camping met alles erop en eraan!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op de Pallegarste! Vanaf het moment dat we aankwamen voelden we ons welkom. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en de sfeer op de camping is gemoedelijk en kindvriendelijk.
De camping zelf is mooi aangelegd met ruime plaatsen en veel groen. De faciliteiten zijn top: het zwembad is ideaal voor gezinnen (onze kinderen wilden er elke dag heen!), de speeltuinen en animatie zorgen voor volop vermaak. Zelfs bij minder mooi weer was er genoeg te doen.
We hadden een plek geboekt met prive sanitair met vaatwasser. Wat ons erg goed bevallen is. Ons zien ze volgend jaar zeker terug!

Top camping
Door Ww op 22-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Wij hebben een heerlijke tijd gehad op Camping de Pallegarste! 🌟 Het sanitair is super netjes en modern, echt fijn om gebruik van te maken. Voor de kinderen is er ontzettend veel te doen: van de vele speeltuinen verspreid over de camping tot de leuke activiteiten die worden georganiseerd. Ze hebben zich geen moment verveeld! Het personeel is bovendien erg vriendelijk en behulpzaam, wat het verblijf nog prettiger maakt. Een ideale camping voor gezinnen – wij komen zeker terug!