Deze accommodatie heeft een score van 8.3
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Pickalbatros Beach Albatros Resort
Bij Pickalbatros Beach Albatros Resort word je meteen gegrepen door de stralende zon, het zachte zandstrand en de gezellige sfeer. Het hotel ligt direct aan het privéstrand, ideaal om zo je slippers uit te gooien en de eerste duik te nemen. Hier wacht je een relaxte vakantie vol warmte, leuke activiteiten en herinneringen die je nog lang bijblijven.
De ligging
Pickalbatros Beach Albatros Resort ligt gunstig aan de rand van Hurghada, op ongeveer 50 meter van het privé zand- en kiezelstrand. Vanaf hier stap je zo het zonnige zandstrand op, waar parasols en ligstoelen gratis klaarstaan. Het hotel ligt op slechts 15 minuten rijden van het bruisende centrum van Hurghada en 10 minuten van de luchthaven, waardoor je snel in holidaymodus bent. In de buurt vind je diverse bars, restaurants en winkels, perfect om je dagen af te wisselen. Ook bezienswaardigheden zoals het Aqua Park liggen op loopafstand. Door deze centrale ligging heb je alles binnen handbereik voor een relaxte vakantie vol zon, zee en avontuur.
Het hotel en de faciliteiten
Het Pickalbatros Beach Albatros Resort voelt als je luxe thuis weg van huis. Je loopt binnen en voelt direct de ontspannen sfeer, dankzij de mooie tuin, sprankelende zwembaden en vriendelijke staf. Het resort beschikt over 678 kamers en 22 suites, allemaal modern en compleet ingericht. Je kunt kiezen uit kamers met tuin- of zeezicht, en voor extra comfort zijn er rolstoelvriendelijke kamers. De faciliteiten maken je vakantie gemakkelijk: 4 buitenzwembaden, een kids pool en een speeltuin zorgen dat iedereen zich vermaakt. Voor ontspanning zijn er wellnessmogelijkheden, zoals een spa, sauna en massages (tegen betaling). Sportievelingen kunnen genieten van fitness, tennis, beachvolleybal en andere activiteiten, terwijl je ’s avonds kunt aanschuiven in één van de 5 restaurants of 7 bars. Alles ademt ontspanning en plezier, en de vriendelijke staf helpt je graag bij alles.
Eten en drinken
Bij Pickalbatros Beach Albatros Resort geniet je van diverse eetplekken die lekker en overzichtelijk zijn. Het resort heeft meerdere restaurants en bars, waar je dagelijks terechtkunt voor ontbijt, lunch en diner. Het buffet wordt uitgebreid en bevat verse broodjes, salades en warme gerechten. Wil je even iets anders? Live cooking zorgt voor een vrolijk gezicht en lekkere geurende gerechten. Voor de drankjes kan je kiezen uit alcoholische en non-alcoholische opties, waaronder bier, wijn, frisdrank, koffie en thee. Alles is inclusief bij je all-inclusive, dus je hoeft niet na te denken over extra kosten. De sfeer is ontspannen en gezellig, perfect om samen met je reisgenoten te genieten van goede hapjes en drankjes terwijl je uitkijkt over de tuin of de zee.
Je vakantie in Pickalbatros Beach Albatros Resort wordt nog makkelijker met deze tips. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals wellness en sport, kunnen extra kosten met zich meebrengen. Ook kunnen bepaalde voorzieningen of activiteiten door weersomstandigheden of seizoensinvloeden tijdelijk gesloten zijn. Gelukkig weet je zo precies waar je aan toe bent en ga je goed voorbereid van je zonnige vakantie genieten. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Een vakantie bij Beach Albatros geeft echt een gezellige sfeer. De kamers zijn schoon en netjes, en de hygiëne zorgt dat je je meteen thuis voelt. Het strand is mooi en gezellig, perfect voor lange dagen in de zon. De glijbanen en het verwarmde zwembad zorgen voor veel plezier, vooral voor gezinnen. Het eten wordt vaak als lekker ervaren, met verse salade- en fruitbars, bakkerijen en zeezicht-terrasjes. Het personeel is vriendelijk en attent. De ligging laat je genieten van het uitzicht, en de kamers met zicht op zee of waterpark maken de herinnering extra bijzonder. Het gaat vooral om genieten, samen lachen en ontspannen aan die stralende kust. Grote aanrader voor een zonnige vakantie vol plezier.
Airconditioning
Adresgegevens | Safaga Road, 9240 |
Website | Pickalbatros Beach Albatros Resort |
Pickalbatros Beach Albatros Resort
Schrijf een review78 reviews
Onze heerlijke vakantie bij Beach Albatros was perfect. Het vriendelijke receptieteam nodigde ons meteen uit voor de lunch, waarna onze kamer klaarstond – een fijne start.
We kregen een gratis upgrade naar een prachtige, nieuwe kamer in het hoofdgebouw, vlakbij het strand. Het balkon was heerlijk.
De restaurants waren uitstekend, vooral Le Marché met zijn terras en zeezicht. Het attente personeel onthield onze favoriete drankjes.
De huiselijke poetsdienst was geweldig en de grappige handdoekfiguren zorgden elke dag voor een glimlach.
De uitzonderlijke service voelde als thuis. Het strand was fantastisch en er waren altijd voldoende ligbedden. Het aquapark en het verwarmde kinderbad zijn perfect voor gezinnen.
We komen zeker terug en raden het van harte aan.
Dit was onze 2e keer op dit resort. Wij vonden het super. Ze hadden het restaurant een verbeterd. Je heb een salade bar waar iemand achter draat die een salade na keuze voor je maakt. Een fruit bar met vers fruit en in de ochtend vers geperste jus en smooty. Beleg wordt vers voor je af gesneden. Het avondeten was ook erg lekker. En ze hebben een bakkerij met verse taartjes. Kamers mogen misschien een renovatie ondergaan, maar ze zijn schoon en netjes. Het strand is gezellig en zwembad verwarmd. Personeel is even vriendelijk. Wij komen zeker terug
Hoe kan het dat dit hotel een 9.6 gemiddeld heeft op zoover.. gekochte reviews. Allereerst is het resort zelf erg mooi en groot en mooi aquapark, maar wat is het eten slecht. Kip van spies nooit gaar, verkoold of zelfs rauw, gebakken ei is snot of gewoon rauw van binnen, vleeswaren kan je de vliegen vanaf slaan. Variatie qua eten is ver te zoeken en werkelijk bijna alles is smaakloos. We waren met 6 personen waarvan 3 goed ziek zijn geweest voor 2 hele dagen. Daarnaast is de Spa een lachtertje. Tijdens massage loopt de masseur gewoon meerdere malen weg en 45 minuten boeken is in werkelijkheid 25 minuten.
Ook de ligging is een drama. Mocht je toch voor dit hotel kiezen boek een uber ipv via hotel. Scheelt veel geld en sommigen proberen nog wat op de prijs te doen maar geef aan dat je de uber prijs betaald en anders cancel de rit en zoek een nieuwe.
NOOIT MEER DIT DIT HOTEL. Bespaar je het geld want absoluut niet waard
Pickalbatros Beach Albatros Resort
Het is zoals het wordt omschreven, wel gedateerd (kamer rook wat muf de 1e dagen), maar dat wordt goedgemaakt door de super hygiëne.
Zeer zeer vriendelijk personeel. Bij ons was de vlotter van de wc kapot daar zijn 4 personen voor gekomen nadat we dit vermeld hadden op het reviewed formulier ter plekke (we hadden het zelf al gerepareerd).
Wel moet je erop attent zijn dat als je in Nederland poolzicht boekt het ook aan de achterkant van het hotel kan zijn en kijk je ook uit op het waterpark/ kinderanimatie en de toegangsweg. De kamers in de buurt van 4162 hebben het mooiste zicht, zowel op zee als op het zwembad waar de animatie veel activiteiten heeft.
Het is niet echt goed duidelijk op het strand welke strandbedjes bij welk hotel horen, je wordt dan ook gevraagd vriendelijk te vertrekken.
Prima voor 5 dagen. Eten niet van top kwaliteit, aardig personeel in restaurants, receptie wat kortaf. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Verwarmd zwembad, genoeg ligbedjes (voor de tijd v h jaar) hotel is gedateerd, niet-verstelbare douchekop bijv.
Gehorig, je kon de mensen in de kamer naast je horen hoesten (en overgeven)
Wij helaas ook diaree gekregen van.. ? Zijn het resort niet af geweest.
Grote bedden (wij hadden 2 1-persoons aan elkaar, met apart beddengoed, dat was perfect) leuke glijbanen en gratis badhanddoeken die je zo vaak je wilt kon omruilen. Tegen kleine fooi zijn ze extra behulpzaam.
Wederom weer een fijne vakantie gehad in dit hotel. Bij aankomst helaas een kamer die wij niet geboekt hadden, maar de dag daarop andere kamer gekregen. De eerste nacht in andere kamer bijna niet geslapen doir een herrie van de koelkast en airco. Dit gemeld de volgende dag en er werd een andere koelkst geplaatst. 2de nacht in deze kamer s nacht naar toilet en de gang was helemaal nat. Airco had het begeven, werd ok wel weer spoedig gemaakt na melding. De schoonmaker was een ware kunstenaar met handdoeken en maakte diverse mooie kunstwerken. De siropen voor in de koffie waren er helaas niet meer. Van 12.30-16.30 ijs, maar om 14.30 al geen vanille ijs meer voor de eiskoffie. Na melding bij receptie werd er een telefoontje gepleegd en er was ineens weer vanille ijs. Als er klachten zijn ga naar een hogere medewerker om je verhaal te doen en ze proberen het op te lossen. Dankzij Mohamed Fouad en Asaad (lobbybar) hebben we toch genoten.