3,9 miljoen reviews
9.8
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.8

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Anda Barut Collection

Bij Anda Barut Collection word je wakker met het geluid van de golven en een stralende zon op je gezicht. Dit luxe resort aan het strand biedt alles wat je nodig hebt voor een relaxte en gezellige vakantie. Van verfrissende buitenzwembaden tot heerlijke eten en tal van activiteiten. Klaar voor die ultieme zonvakantie? Dit wil je meemaken!

De ligging

Anda Barut Collection ligt in Didim, op het schiereiland Delice. Je voelt je hier meteen ontspannen, vlakbij de mooie stranden en bezienswaardigheden zoals Poseidon's Altar. De ligging is ideaal voor een strandvakantie en gezinnen die willen genieten van de Egeïsche Zee. Het centrum van Didim is ongeveer 8 km verderop, makkelijk bereikbaar voor een wandeling of ritje.

Het hotel en de faciliteiten

Wanneer je aankomt, voel je meteen de luxe en rust die dit nieuwe complex uitstraalt. Je verblijft in een van de 547 kamers en villa’s, allemaal modern en comfortabel ingericht met fijne details. Het hotel heeft meerdere zwembaden, waaronder buitenzwembaden en overdekte opties voor minder mooie dagen. Voor de kids zijn er speciale pierenbadjes en een miniclub, terwijl jij kunt ontspannen in de spa of genieten van massages. Voor de actieve vakantieganger zijn er tal van sportmogelijkheden zoals tennis, beachvolleybal, yoga en fitness. De tuinen en speeltuinen maken het compleet voor het hele gezin. Bij het hotel hoorden ook 12 restaurants en meerdere bars, waar je all-inclusive geniet van ontbijt tot late snacks. Alles ademt vakantie, comfort en plezier.

Eten en drinken

Je kan hier onbeperkt genieten van lekker eten en drinken. In de 12 niet-rokersrestaurants worden ontbijt, lunch en diner geserveerd, allemaal in buffetvorm en inclusief dranken. Van verse broodjes bij het ontbijt tot kindvriendelijke menus en snacks tussendoor: het is heerlijk relaxed. Terwijl jij smult, zorgen de bars voor verfrissende drankjes, inclusief alcohol en alcoholvrij. Alles is gericht op simpel genieten zonder gedoe.

Je verblijft in een gloednieuw resort met 24-uurs receptie, gratis wifi en diverse faciliteiten. Let op dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn; deze betaal je ter plekke. Sommige voorzieningen, zoals massages of bepaalde activiteiten, kunnen extra kosten met zich meebrengen. Het in- en uitchecken regel je snel en soepel, zodat je meteen kunt genieten van alles wat Anda Barut Collection te bieden heeft. Zo ga je goed voorbereid op vakantie en weet je zeker dat het een topperiode wordt. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Vakantiegangers vinden het heerlijk hoe het hotel sfeervol en stralend wordt gehouden. De sfeer is warm en ontspannen, met topkwaliteit eten dat je doet watertanden, van alles wat in het buffet en al carte te vinden is. Het animatieteam zorgt voor leven en plezier, met veel energie en shows die nooit saai zijn. Zwemmen in de swim-up kamers of relaxen bij het zwembad geeft een vakantiegevoel dat je niet snel vergeet. De hygiëne is top en het personeel heel vriendelijk en klantgericht. Vooral de gezellige avonden en het lekkere eten blijven bij. Voor wie ontspannen wil genieten, biedt dit hotel echt een warm en zonnig onderonsje dat je blij maakt. Vergeet niet om de fijne herinneringen en die spontane glimlach mee naar huis te nemen.

Telefoonnummer

Schrijf een review

FANTASTIC ANIMATION TEAM
Door JAN op 05-11-2025
Gereisd met partner

Mijn vakantie in Anda Didim Hotel was werkelijk een droom die uitkwam. Vanaf het moment dat ik aankwam voelde ik me welkom – het personeel was vriendelijk, het eten heerlijk en de sfeer overal warm en ontspannen. Maar wat mijn verblijf echt bijzonder maakte, was het animatieteam.
Elke dag brachten ze zoveel energie, lach en positiviteit. Ze zorgden ervoor dat niemand zich ooit verveelde, van ’s ochtends tot laat in de avond. En ik moet speciaal Altan, de animatiemanager, vermelden – wat een fantastisch persoon! Zijn vriendelijkheid, humor en enthousiasme maakten elke show, elk spel en elk gesprek onvergetelijk. Hij weet precies hoe hij mensen moet samenbrengen en een glimlach op ieders gezicht kan toveren.
Dankzij Altan en zijn geweldige team voelde elke dag als een feest. Ze gaven me niet alleen plezier, maar ook echte warmte en mooie herinneringen. ❤️
Ik verlaat het hotel met een vol hart en een grote glimlach – en ik weet zeker da

Als je net iets meer kwaliteit en luxe wil!
Door Michel op 03-05-2025
Gereisd met oudere kinderen

Wat een geweldig hotel. Echt een aanrader. Wij zijn normaal fan van de Delpin hotels (dat is onze referentie) maar dit hotel overstijgt de Delpin hotels. Elke dag de mogelijkheid om al carte te eten (zowel ontbijt, lunch als diner) naast het “gewone” restaurant, echt top.
Alles is tot in de puntjes verzorgt, de sfeer/style van het hotel is erg aangenaam. Het is zeer schoon, van de zwembadbedden tot aan de drank is het allemaal van topkwaliteit.
Was alles hosanna, nee zoals een echte Nederlander is er altijd wel wat….Dat onze dochter van bijna 18 op een bedbank sliep is eigenlijk beneden de standaard van het hotel. Daarnaast was er weinig voor de jongeren te doen, dit kan ook aan het moment van onze vakantie hebben gelegen omdat we vroeg in het seizoen waren.
Mocht je willen shoppen dan moet je met de taxi (€12), dit wordt allemaal vanuit het hotel geregeld, de dames van guest relations zijn toppers👍
Wie gaat een fijne vakantie!

Zwemmen naar je Droomvakan!!!!
Door Matthew op 02-11-2024
Gereisd met partner

Een verblijf bij Anda Barut Collection was echt fantastisch! Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je meteen die luxe vakantiesfeer. Vooral de swim-up kamers zijn top – zo schoon en je kan zo het zwembad in duiken. Gewoon wakker worden en direct in het water springen, wat wil je nog meer?
Het eten? Fenomenaal! Het buffet is zo uitgebreid dat je gewoon niet weet waar je moet beginnen. De cocktails zijn ook geweldig – neem één slok en je waant je meteen op een tropisch eiland. En het animatieteam zorgt voor veel plezier voor jong en oud; zelfs als je gewoon wilt chillen, brengen ze je meteen in de feeststemming.
Anda Barut Collection heeft voor ieder wat wils. Perfect voor als je even helemaal wilt ontspannen of lekker los wilt gaan. Bij vertrek dacht ik maar één ding: “Volgend jaar weer!” Echt een aanrader!

Anda Barut Collection

Ik zal je missen Animation team
Door Peter op 25-08-2024
Gereisd met partner

Het eten en het entertainment team is fantastisch. Wij komen zeker nog eens terug! Er is altijd wel iets te doen, geen enkel moment is hier saai. Super shows, lekker eten, fantastische mensen. Zeer bedankt aan Altan van het entertainment team om onze vakantie super tof te maken & don’t forget to say “huhu”! 😉

Dikke aanrader!
Door Betul Semie op 23-07-2024
Gereisd met vrienden

Het is een prachtig hotel. Super luxe, bediening is fantastisch, het personeel is enorm klantvriendelijk. Dit is mijn 4e keer bij de Barut hotels. Ik moet zeggen dat deze nu wel echt de meeste overtreffende is. Hygiene is op top niveau. En het eten.. letterlijk alles is zo smaakvol en zo lekker! Heb er geen woorden meer voor. Dus zeker een 10/10 en een dikke aanrader!!!!! Love Anda Barut Collection!