3,9 miljoen reviews
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8

Staat v/h sanitair

Over Le Palme Camping & Village

Camping La Palmeraie in Italië is een echte familiecamping. De kleinschalige camping heeft een mooi zwembad, gezellige animatie en een goed restaurant. Bezoek Gardaland met een avondticket van 16 euro. Of maak uitstapjes naar andere steden rond het Gardameer, zoals Sirmione, Bardolino, Lazise of Peschiera.

Vakantiegangers zijn dol op de ideale ligging van Camping Le Palme aan het prachtige Gardameer, met ruime kampeerplekken die meer bieden dan je in Italië zou verwachten. Het nieuwe restaurant krijgt lof voor zijn pracht en het eten daar wordt als lekker beschouwd. Ook de schone sanitairfaciliteiten en het enthousiaste animatieteam, dat de kinderen de hele dag vermaakt, vallen in goede aarde. Het zwembad met glijbanen is helemaal prima en zorgt voor veel waterpret. Bovendien waarderen vakantiegangers de hondvriendelijkheid van de camping, wat het een ideale plek maakt voor de hele familie.

• Airconditioning

Staat v/h sanitair

Heerlijke camping
Door Donja op 21-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Camping Le Palme is echt een aanrader! We hadden een prachtige plek met uitzicht op het meer en genoten iedere avond van een schitterende zonsondergang. Het zwembad is overzichtelijk en ideaal voor kinderen om zich helemaal uit te leven. Bij het meer ligt een mooie steiger waar je heerlijk kunt zwemmen. Het animatieteam zorgt voor gezellige activiteiten voor de kinderen, terwijl ouders kunnen ontspannen op het gezellige terras. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en de camping zelf ligt rustig maar toch dichtbij levendige plaatsen die je gemakkelijk met de fiets kunt bereiken.

Helemaal geweldig
Door Belinda RH op 02-06-2024
Gereisd met partner

We komen al een aantal jaar op deze superleukecamping naar volle tevredenheid.
Het is geen grote camping maar dat vinden wij ideaal. Het nieuwe restaurant is prachtig.
Het zwembad helemaal prima.
Wij logeren altijd in een huisje waar we ook niks op aan te merken hebben.
De fietsen nemen wij altijd mee, de omgeving leent zich daar prima voor
De camping is ook nog eens hondvriendelijk.

Voor ons geen 2 keer.
Door Linda Nieland op 22-09-2023
Gereisd met partner

Personeel een 10, sanitair alleen schoon na schoonmaak de rest van de dag vies,lampen kapot,deur kapot,veel spinnenwebben en erg veel kalk op douchekop.zwembad prima maar de badmeester kwam niet van de stoel,zat te roken en chips te eten en een bus Duitse jeugd had heel veel lawaai.werd niks aan gedaan.ook naar het meer was een hele onderneming door een poortje en geen strand.veel honden en geen prullenbakken en poep zakjes.jammer wij waren er 3 weken maar niet meer voor ons.daarom een 5.

Niet voor herhaling
Door Bram op 20-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

Camping is niet heel groot maar voelt wel groots aan.
Mooi zwembad plek genoeg, sanitair is schoon en de ligging is ook goed.
Alleen als je met kleine kinderen gaat is het niet zo fijn omdat de animatie tot 23:00 doorgaat.
Dit hoor je over heel de camping.
Dus wij kregen onze jongste van 3 voor 23:00 ook niet naar bed.
Voor een week is dat leuk, maar na 10 dagen🙃.
Het restaurant is mooi, maar wij vonden het eten niet echt geweldig.
Dus als je wel wat rust wil zou ik hier niet naar toe gaan.
Naar mijn idee is deze camping geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 10.
Annimatie team doet wel geweldig werk en zijn heel de dag de kinderen aan het vermaken.
Maar wij komen gesloopt terug.

Mooie middelgrote camping aan het gardameer
Door Claire op 13-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Camping le palme is een ideale middelgrote camping op een prachtige locatie aan het gardameer. Niet te druk en vanuit hier is alles goed te bereiken (peschiera, verona, milaan, venetië….). De camping is schoon, schaduwrijke plekken met een leuk animatieteam. Onze kids vielen met hun neus in de boter, want op de dag van aankomst was er ‘s avonds een schuimparty in het zwembad. Het restaurant op de camping heeft lekker eten en ook op de kleine boulevard op loopafstand vind je goede restaurants. Voor ons een perfecte week in Italië. Als we een minpuntje moeten benoemen dan zijn het de luidruchtige krekels ;), maar zelfs daar wen je aan en ‘s nachts zijn ze stil.

Mooie camping maar niet servicegericht
Door Joyce op 31-07-2023
Gereisd met oudere kinderen

Pluspunten: Ligging aan het Gardameer. Onze kampeer plek was vrij was voor Italiaanse begrippen ruim. Diverse leuke stadjes, restaurantjes en barretjes in de nabijheid. Eten restaurant camping prima! Schoon sanitair. Zwembad met 2 kleinere glijbanen. Animatie was enthousiast.
Minpunten: Sanitair vrouwen verouderd. Mannen wel vernieuwd. Bij flinke regenval kwam riool camping uit in Gardameer, ontlasting op fietspad. Betaalde WiFi anders zeer slecht bereik ook 4/5G niet. Huisjes/ mobile homes dicht op elkaar. Elke ruimte op de camping werd benut. Nazorg na de extreme hagelbui was dramatisch. In beginsel geen nachtopvang vanuit camping geboden. Na geklaag vaste gasten miniclub geopend. Er moesten tevens gasten slapen in toiletgebouw. Restaurant werd niet opengesteld. Er werd vanuit camping ook niet gevraagd of er ondersteuning nodig was. Mensen waren in paniek, kinderen huilden. Dus hoe mooi ook, geen tweede keer meer voor ons.