3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie

7.2GoedScore uit

Over Riad Barroko

Ontdek de charme van Riad Barroko, gelegen in het hart van Marrakesh. Dit historische pareltje biedt een oase van rust met zijn kleurrijke zwembad, omgeven door weelderige groene tinten. Perfect voor vakantiegangers op zoek naar ontspanning en cultuur binnen handbereik.

De Ligging

Riad Barroko bevindt zich in het bruisende district Bab Doukkala, dichtbij het kasteel van Pasha en de levendige soeks van Marrakesh. De ideale plek voor vakantiegangers die het historische centrum, Gueliz en Hivernage willen ontdekken, vol met restaurants en winkels. Op slechts 10 minuten afstand ligt het beroemde Jema-El-Fna-plein. Voor gemakkelijke verplaatsing is er een busstation op ongeveer 500 meter afstand, en de luchthaven Marrakesh-Menara ligt op zo'n 3 km van het hotel.

Riad Barroko, gebouwd in 1878, combineert historische charme met moderne faciliteiten. Het biedt 7 kamers, verdeeld over twee verdiepingen, met toegang tot Wi-Fi, een tv-ruimte, een bibliotheek en een speelkamer, ideaal voor ontspanning. Parkeren is geen probleem dankzij de garage en parkeerplaats. Het zwembad, in verschillende tinten groen, biedt een verfrissende duik en ontspanning op de ligstoelen onder de parasols. Voor de actieve vakantiegangers is er een fietsverhuur beschikbaar om de omgeving te verkennen. Extra diensten zoals een autoverhuur, roomservice en een wasservice zorgen voor een zorgeloos verblijf.

Riad Barroko verwelkomt vakantiegangers in een scala aan eet- en drinkgelegenheden. Of je nu zin hebt in een kopje koffie in het koffiehuis, een drankje aan de bar of een heerlijke maaltijd in het niet-rokers restaurant, er is voor ieder wat wils. Het hotel biedt zowel ontbijt als halfpension, waarbij vakantiegangers kunnen genieten van een gevarieerd menu, inclusief vegetarische opties op aanvraag.

Riad Barroko is toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met speciale rolstoelvriendelijke kamers beschikbaar. Het accepteert Visa, Diners Club, JCB en MasterCard als betaalmethoden. Houd er rekening mee dat het hotel mogelijk niet geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking, afhankelijk van de specifieke wensen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Fietsverhuur

26 Bab Doukkala - Derb Zaouia, 26, 40000

Website

7.2GoedScore uit 19 reviews

Schrijf een review

Fijn verblijf in een mooie, traditionele Riad.
Door Ariane op 16-11-2024
Gereisd met vrienden

We voelden ons zeer welkom bij Riad Barroko, alles wat je nodig hebt aanwezig, super vriendelijke mensen. Prachtige, rustige binnenplaats om lekker te ontspannen en een heerlijk, goed verzorgd ontbijt.
Enigste minpuntje was wat mij betreft de bedden, harde matrassen en kussens en slecht passende lakens, daardoor hebben we minder goed geslapen.
De ligging, op loopafstand van de oude stad en het grote plein met gezellige restaurantjes en winkeltjes in de buurt is verder super.

jammer maar cultuur verschil is te groot
Door Janna Verhoeve op 17-05-2024
Gereisd met oudere kinderen

DE Riad niets aan te merken maar de omgeving en riad te vinden zeer moeilijk je word door de transfair gedropt met zoek het maar uit ook de belevenis buiten de Riad alles is vervuild brommers rijden door de markten heen stinkende benzine erg druk
Zal niet zoiets doen als vrouw alleen maar met een man erbij is eigenlijk geen aanrader
Jammer want ja ook de vluchthaven is ook zeer zwaar bewaakt eer je eruit bent of erin heb je in die tussen tijd zeker wel 15keer je pas port moeten tonen
Maar ja cultuur verschil is te groot om daar een week te verblijven

Erg leuk
Door Sharissa op 24-09-2019
Gereisd met partner

Wij werden op het vliegveld opgehaald door de transfer. Allemaal goed geregeld. We reden een lokale wijk in en daar lag ook de riad. Toen we daar binnen reden dacht ik wel even oh nee waar zijn wij terecht gekomen, maar als je er eenmaal bent is het top. Eenmaal uitgestapt kwam de eigenaar ons halen en moesten we nog 2 min lopen. Riad wijkt niet af van de foto's. Kamers waren niet echt schoon maar dat hoef je daar ook niet te verwachten. Ontbijt was gewoon simpel maar wel lekker. Zwembad werd nooit schoon gemaakt, mijn vriend is zelfs in een punaise gaan staan... De eigenaar zelf is een beetje grumpy. We moesten bij aankomst ook nog 35 euro aan toeristen belasting betalen. Wij waren hier niet van op de hoogte. De 2 dames die er werken zijn echt schatjes. Je bent binnen 15 min op het grote plein, riad ligt heel centraal. Wij hebben het erg naar onze zin gehad maar een week is wel echt lang genoeg daar.

Gezellig
Door Jo op 12-05-2019

Gezellige riad.
Elke dag schone handdoeken ,vraag erom.
Ontbijt goed
Rustig gelegen
Mooie uitval basis om marakech te verkennen
Leidinggevende niet zo vriendelijk.
Maar de vrouw des huizes die voor alles zorgt is een schatje
Ga de omgeving verkennen,en naar het land goed van Yves st Laurent

Super verblijf!!
Door RK op 28-12-2018

Geweldige Riad!
Super aardige mensen!
Centraal gelegen.
Schoon.
Je komt hier helemaal tot rust.
Top verblijf!

Prima hotel, goede kwaliteit prijsverhouding.
Door J. Giethoorn op 14-07-2016
Gereisd met partner

Aardig een zeer behulpzaam personeel. Hotelmanager spreekt prima Engels, de assistent manager spreekt iets minder Engels maar voldoende om je te redden. Schoonmaakster spreekt vooral Arabisch of Frans. Dit maakt het ook weer leuk om met handen en voeten duidelijk te maken wat je wilt. Kamer ziet er wat sober maar netjes en schoon uit. Kamer wordt elke dag schoongemaakt. Ontbijt is prima. Als je een beetje leuk contact hebt met diegene die het ontbijt klaarmaakt krijg je de volgende ochtend zeker een verassing zoals pannenkoekjes of eigen gemaakte cakejes. Het zwembad is niet groot maar biedt wel heerlijke verkoeling in de hitte die er overdag heerst. Elke middag werd er muntthee voor ons gemaakt. Ik kan het een ieder aanraden om hier een kamer voor een aantal dagen te boeken. Je weet als je naar Marokko gaat dat dit niet hetzelfde is dan is een tropisch oord. Pas jee aan de bevolking en je zult een prima vakantie hebben.

• Marrakech Ryads Parc & Spa by Blue Sea

€ 460

Marrakech Ryads Parc & Spa by Blue Sea

7.8
    MarokkoMarokkoMarrakech

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Diwane Hotel & Spa Marrakech

€ 711

Be Live Collection Marrakech

8.9

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.