3,9 miljoen reviews
8.2
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.2

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Inrichting
    Ruimte

Over San Miguel / Esmeralda Mar

Bij San Miguel / Esmeralda Mar wacht een stralende vakantie vol zon, zee en gezellige momenten. Dit comfortabele appartementcomplex ligt op een heuvel, omgeven door pijnbomen, op slechts 300 meter van een mooi zandstrand. Hier kun je zó het water in lopen voor je eerste frisse duik, genieten van de warme zon op je huid en herinneringen maken die blijven. Dit wil je meemaken!

De ligging

Het San Miguel / Esmeralda Mar ligt op een rustige heuvel, omgeven door pijnbomen, en scheidt slechts door een stille straat van een schitterende baai. Het zandstrand ligt op ongeveer 350 meter afstand, ideaal voor die eerste duik en lange zonnige dagen. In de directe omgeving vind je leuke winkels, gezellige bars en restaurants, plus een bushalte voor goede verbindingen naar San Miguel en andere grote plekken op het eiland. Vanuit hier is alles makkelijk bereikbaar, dus je zit zo in het echte Ibiza-gevoel. Of je nu wilt ontspannen aan het strand, of de omgeving wilt verkennen, je bent hier aan het juiste adres.

Het complex straalt een ontspannen en vriendelijke sfeer uit. Je voelt je snel thuis door de goede voorzieningen zoals een 24-uursreceptie met meertalig personeel, een mooi tuin- en speelplekje, en gezellige lounge- en tv-ruimtes. Met Wi-Fi, een poolbar, en roomservice word je overal in de watten gelegd. Voor de sportievelingen zijn er openluchtzwembaden, tennis, en watersporten zoals windsurfen en snorkelen. Ook leuk: de wellnessmogelijkheden, zoals massages en een zonnebank, zorgen voor dat ultieme vakantiegevoel. Fietsen huren kan ook, perfect om de omgeving te ontdekken. De kinderen vermaken zich met een speelplaats en kinderopvang, terwijl jij even ontspant of geniet van een drankje in de bar.

Het eten bij San Miguel / Esmeralda Mar is lekker ontspannen. Je kunt kiezen uit buffetten bij het restaurant, waar je uitgebreid ontbeet, luncht en dineert. Voor tussendoor is er een gezellige strandbar en snackcorner, waar je verfrissende drankjes en lekkere hapjes haalt. Ook als je all-inclusive boekt, hoeft je je nergens zorgen over te maken: inclusief zijn ontbijt, lunch, diner en drankjes, van fris tot lokale sterke drank. Het is echt genieten van de smakelijke, eenvoudige keuken in een informele sfeer. Perfect voor wie lekker wil ontspannen en altijd iets kouds in de hand wil houden terwijl je naar de golven kijkt.

Voor je op pad gaat, is het handig te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet bij de prijs zijn inbegrepen. Die betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals massages of watersporten, kunnen tegen betaling en zijn mogelijk niet altijd het hele jaar open, afhankelijk van het seizoen of het weer. Gelukkig weet je dat alles prima geregeld is en dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Zo ga je met een gerust hart op vakantie en geniet volop van je tijd hier.

Hoe lekker is het om wakker te worden met de zon op je gezicht en het geluid van de zee vlakbij? De accommodaties bij Esmeralda Mar bieden dat echte strandgevoel. De ruime appartementen zijn fris en schoon, perfect voor gezinnen die willen ontspannen. Het ontbijt is altijd goed, met verse producten en een gezellige sfeer. De zwembaden zijn ideaal om af te koelen en liggen op mooie plekken, vaak met uitzicht op de omgeving. De locatie is rustig, met slechts een korte wandeling naar het strandje. Gezelligheid vind je ook in het dorpsgevoel, weg van drukte en massa. Het lijkt alsof alles hier uitnodigt voor dat beetje extra vakantiegevoel, een herinnering om nooit te vergeten.

• 24-uurs receptie

Strand
  • Zandstrand

• Ligstoelen

• Parasols

• Door weg gescheiden van strand

• Bouwjaar: 1984

FantastischScore uit 15 reviews

Schrijf een review

Inrichting
    Ruimte

Mooie ligging dichtbij het mooie strand
Door Anoekkk op 28-10-2025
Gereisd met oudere kinderen

De accomodatie ligt vlakbij zee. Dat is een grote plus. Echter, er zijn maar een aantal accommodaties die uitkijken over de baai. Wij hadden zicht op het zwembad en het restaurant. Daar heb je niet echt last van want rond een uur of tien ‘s avonds was het wel stil. Andere accomodaties liggen verspreid en voor sommige moet je behoorlijk klimmen. Dus hou rekening met veel trappetjes en steile stukjes. De plaats zelf stelt niet veel voor. Er is weinig te doen. Er zijn heel weinig winkels/supermarkten en restaurants. Het ontbijt is prima in orde. Het diner, weinig variatie, dat vonden wij de prijs niet echt waard. Zwembaden zijn prima maar niet groot. Wij hadden een twee kamer appartement en dat was top. Schoon en netjes. Prima matrassen, kussens minder. Voor ons was het een prima plek omdat we alleen voor de zon en het strand kwamen. Maar niet voor herhaling vatbaar.

Aanrader!
Door Inge m op 26-09-2025
Gereisd met vrienden

Prachtig ruime appartement. Schoon, mooie ligging. Het ontbijt was ook goed. Diner hebben wij geen gebruik van gemaakt dus daar kan ik niks over vertellen. Ik raad dit appartement zeker aan!

Aangenaam verrast
Door Heidi op 09-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Aangenaam verrast! Ik had geen hoge verwachtingen, gezien de recensies. Maar het is super goed bevallen. Locatie is top! Wij hadden half pension en dat zal ik de volgende keer niet meer doen. Ontbijt was op zich prima, maar het avondeten was weinig gevarieerd. Paar keer uit eten geweest om maar niet weer t zelfde te moeten eten.

San Miguel / Esmeralda Mar

Rustig, schoon , klant gericht. Bedankt!
Door Nelly op 28-07-2025
Gereisd met jonge kinderen

Net terug. Rustig hotel, schone en modern opgericht kamers, vriendelijke personeel. Eten keuze niet erg uitgebreid maar wel vers en lekker.
Hotel is tegen een heuvel gebouwd maar voor ons viel het mee met trappen lopen.
Binnen 3 min bereikt je het strandje, let op voor de kwallen . Tip om Medusas Ibiza app te downloaden, hadden wij ook gedaan en bezochten alleen de stranden die op groen stonden. Rustige dorp , goed verzorgt. Halverwege naar het strandje zit er een Class rent-a-car bv. Goed service wel iets aan de dure kant.
Beste Esmeralda Mar team, hartstikke bedankt voor onze fantastische vakantie.

Niet voor herhaling vatbaar
Door Joy Slingerland op 24-06-2025
Gereisd met jonge kinderen

Het eten was simpel en weinig gevarieerd. Weinig vers fruit en groenten. Het vers bereide voedsel werd bovenop het 'oude' voedsel gegooid. Het aanbod snacks tussendoor was minimaal. Van ellende zijn we een aantal keer elders gaan eten. Jammer want we hadden voor All Inclusive gekozen omdat dat wel zo fijn is met kinderen.
Het appartement was ruim. Woonkamer met 2 bedbanken en een aparte slaapkamer met een groot 2 persoonsbed. De douchebak liep niet goed af waardoor de gang steeds blank stond. Wel schoon.
De 2 grote zwembaden waren prima. Bij het kinderbadje lag 3 dagen ontlasting op de rand. De bar bij het bovenste zwembad (bovenop de berg) was 2x per dag kort geopend waardoor je dan helemaal naar beneden (de berg af) moest lopen voor drinken bij de andere bar.
Ik heb 1 vrolijke medewerker gesproken bij het in- en uitchecken.
Al met al.. niet voor herhaling vatbaar.

Iets meer van verwacht
Door Laurens op 22-05-2025
Gereisd met partner

Prima als je goed ter been bent. Veel trappen en stijle wegen.
Eten is eentonig al doen ze wel hun best. Jammer dat de bar bij het andere zwembad niet de hele dag open is. Maar van 1100u tot 1300u en 1530u tot 1800u. Wil je tussendoor iets drinken dan moet je naar het restaurant wat niet handig is. Nadeel, zeker als je all inclusive hebt.
Wij gaan er niet meer heen.