3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
9.8
FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.8

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Eos Beach Resort

Bij Eos Beach Resort wacht je een stralende vakantie aan een privé zandstrand. Dit gezellige hotel ligt in Turkije, net buiten Alanya, en biedt alles voor die ultieme zon, zee en ontspanning sfeer. Stel je voor: wakker worden met het geluid van de golven, een ontbijt met verse producten en de warmte van de zon op je huid. Dit wil je meemaken!

De ligging

Eos Beach Resort ligt dichtbij het privé zandstrand van Turkler-Alanya, op ongeveer 115 km van Antalya en 26 km van Alanya. Het is de ideale plek om te genieten van zon, strand en zee zonder in de drukte te zitten. Hier begint jouw relaxte vakantie al bij de deur!

Wanneer je bij Eos Beach Resort binnenstapt, voel je meteen de gezellige en gastvrije sfeer. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en drie bijgebouwen, allemaal met uitnodigende kamers. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van een mooi zwembad met een apart kinderbad, gratis ligstoelen en parasols op het zonneterras, en een tuin om heerlijk te wandelen. Het hotel biedt ook een snackbar, een winkeltje, en een speelplaats voor de kleintjes. Voel je je even ontspannen? Ga dan naar de spa met hamam, sauna en massage (tegen betaling). Voor de actieve vakantiegangers is er fitness, tafeltennis en beachvolleybal. Alles is erop gericht dat jij je hier snel thuis voelt en volop kunt ontspannen!

Bij Eos Beach Resort geniet je van een flexibel buffet met ontbijt, lunch en diner. Vers brood bij het ontbijt, en voor de rest de keuze uit smakelijke lokale gerechten, snacks en verfrissende drankjes. 's Middags en 's avonds kun je in een gezellige setting genieten van je maaltijd, zodat je de dag goed afsluit. Er is ook een bar en een lobbybar, perfect voor die gezellige vakantiegevoel momenten. Drink je graag een biertje, wijntje of een glaasje fris? Alles wat je lekker vindt, zit er gewoon bij! Alles wordt geserveerd met een relaxte sfeer, zodat je je echt op je gemak voelt. En dat allemaal inclusief, zodat je volop kunt genieten zonder je zorgen te maken over de rekening. Varieer je eetmomenten en proef mee met de lokale sfeer!

Let op dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke moeten worden voldaan. Sommige faciliteiten, zoals massages of watersporten, kunnen extra kosten met zich meebrengen en zijn mogelijk niet het hele jaar door open vanwege seizoensinvloeden of onderhoud. Het hotel is goed voorbereid op gasten en helpt je graag met vragen. Zo ga je vol vertrouwen op vakantie en geniet je volop van jouw ontspannen verblijf bij Eos Beach Resort! Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Vakantiegevoel wordt echt geraakt door deze accommodatie. Je voelt de warmte van het personeel dat meteen een gezellige sfeer creëert. De kamers zijn schoon en fris, en het meubilair straalt nieuwheid uit. Iedereen is vriendelijk en attent, waardoor je je snel thuis voelt, alsof je bij vrienden op bezoek bent. De locatie is ideaal, vlakbij winkels en een bushalte, wat perfect is voor verkenning. Het strand is ruim en zondig, echt een genot om in alle rust te kunnen ontspannen. Het eten is goed en je merkt dat er moeite wordt gedaan om het lekker te houden. Deze vakantie geeft je het gevoel van geluk en ontspanning, en de herinnering aan zon, zee en een gezellige sfeer blijven hangen.

• 24 uur inchecken

Schrijf een review

Geweldige vakantie!
Door Jip op 29-12-2025
Alleen gereisd

Mijn familie en ik hebben eind oktober een heerlijke vakantie gehad in dit hotel. Het hotel was niet vol en er was genoeg ruimte op het strand. We waren erg tevreden over het personeel. We voelden ons meteen thuis. De kamer en de schoonmaak waren ook uitstekend. Ik wil al het hotelpersoneel bedanken voor hun fantastische service.

Vakantie in Turkije!
Door Damir op 22-12-2025
Gereisd met partner

We verbleven half oktober in dit hotel. Het is een middenklasse hotel. Over het algemeen beviel het ons goed. De locatie is erg gunstig, met winkels en een bushalte in de buurt. Het personeel is erg vriendelijk. De service is uitstekend. Het eten is ook goed. We hebben geen minpunten ontdekt.

Een voordelige vakantie!
Door Sukru op 30-11-2025
Gereisd met partner

Geen slecht hotel. Erg gezellig. Er zijn een paar minpunten: de obers vroegen niet wat we wilden drinken en waren te laat met het afruimen van gebruikte glazen en borden. Verder was alles prima. Het personeel was over het algemeen erg attent. Ik was vooral te spreken over de houding van het personeel in de bars en de lobby. Het eten was B+. Onze kamer was uitstekend – al het meubilair was nieuw en schoon.

Door Suze op 27-11-2025
Gereisd met partner

We verbleven in september van dit jaar in Eos. Het hotel zat vol en toen we aankwamen, hadden we wat pech met onze kamer. Maar de volgende dag kregen we een upgrade naar een geweldige kamer met zeezicht. Het hotel is prima. Het personeel is erg beleefd. We hebben ook genoten van het eten en de service. We willen vooral de schoonmaakster bedanken die onze kamer heeft schoongemaakt.

Geweldige vakantie!
Door Paulina op 22-11-2025
Gereisd met partner

Mijn moeder en ik vonden dit hotel erg fijn. Het is niet pretentieus en heel gezellig. Bij aankomst hoefden we niet te vragen om een ​​mooie kamer met zeezicht; we kregen er ongevraagd een, ook al hadden we een kamer zonder zeezicht geboekt. Het personeel was erg vriendelijk en de service was geweldig.

Geweldige vakantie in Turkije!
Door Viktor op 19-11-2025
Gereisd met vrienden

Mijn vrienden en ik verbleven in oktober in dit hotel. Over het algemeen vonden we het geweldig. De enige minpunten waren het gebrek aan ligstoelen op het strand en het gebrek aan vrije tafels bij het diner in het restaurant. Verder was alles geweldig. Ik vond het koffietentje in de lobby erg fijn. Het hotelpersoneel was ook erg vriendelijk.