3,9 miljoen reviews
FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8

Staat v/h sanitair

Over Camping Enmar

Stel je voor: de zon op je huid, je voeten in het zand, en pal daarnaast het sprankelende zwemparadijs van Camping Enmar. Deze luxe camping aan de Costa Brava biedt een perfecte mix van relaxte stranddagen en sprankelende waterpret. Hier beleef je vakantie zoals je die altijd hebt gewild: stevig genieten onder de mediterrane zon, met alle faciliteiten binnen handbereik.

De ligging

Camping Enmar ligt rustig maar centraal in Pineda de Mar, op slechts 100 meter van het strand. Deze toplocatie is ideaal voor wie wil genieten van de zon, zee en het zachte zand onder je voeten. Bereik je camping makkelijk met de auto, trein of bus, en je zit zo in het levendige centrum of op het strand. In de buurt vind je gezellige winkelstraatjes, terrasjes en natuurlijk de kustlijn met watertjes die je uitnodigen voor een eerste duik. Een ideale plek om je vakantie te starten en de regio te ontdekken.

Het hotel en de faciliteiten

Wanneer je bij Camping Enmar arriveert, voel je je direct welkom. De camping ademt een ontspannen sfeer met vrolijke palmbomen en mooie zwembaden. Het aquaparadijs met Zen-zwembad, een apart peuterbad en een waterglijbaan zorgt voor veel waterplezier voor jong en oud. Rondom vind je comfortabele ligstoelen en een terras waar je in de zon of schaduw lekker kunt relaxen. Voor sport en spel zijn er onder andere een multisportterrein, basketbal- en voetbalvelden, en een speeltuin. Kinderen kunnen zich uitleven in de kinderclub, terwijl jij bijvoorbeeld een potje biljart speelt of even rustig een boek leest. Enwil je helemaal niet offline? Op de camping is gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes, zodat je altijd verbonden blijft.

Eten en drinken

De camping beschikt over een sfeervol restaurant waar je lokale lekkernijen en snacks kunt proberen. Of je nu voor een snelle maaltijd gaat of juist lekker in de schaduw van de bar wilt genieten van een verfrissend drankje of zomerse cocktail, het is er allemaal. Tijdens het seizoen (begin mei tot eind september) kun je er ook maaltijden om mee te nemen halen, zodat je rustig op je ligger of op het terras kunt genieten. Voor de heel fijne ontbijt-ingrediënten, zoals vers brood of gebak, is er een supermarkt op de camping. Alles bij elkaar zorgt dat voor lekkere afwisseling en dat je vakantie wel heel smakelijk wordt.

Je betaalt ter plekke de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen die nog niet in de prijs zijn inbegrepen. Sommige faciliteiten, zoals het restaurant of waterpark, kunnen onderhevig zijn aan seizoensopeningen en extra kosten. Het is goed om te weten dat niet alles het hele jaar door beschikbaar is, afhankelijk van het seizoen of onderhoud. Gelukkig weet je vooraf dat je goed bent voorbereid. Zo kun je optimaal genieten van alles wat Camping Enmar te bieden heeft en zonder verrassingen je vakantie tegemoet treden.

Je voelt meteen de gezellige sfeer bij Camping Enmar, waar het zonnetje je al warm begroet. De locatie is top: je bent zo op het strand en wandelt zo door Pineda de Mar. Het zwembad is perfect voor gezinnen, en het komt echt tot leven door het levendige en vriendelijke personeel. De camping is goed onderhouden, met nette sanitair dat schoon en fris ruikt. De plekjes kunnen klein zijn, maar dat maakt het juist knus, vooral als je met vrienden naast elkaar staat. De nabijheid van leuke dorpjes en de mogelijkheid om Barcelona te bezoeken, maken het avontuur compleet. De ontspannen sfeer, het geluid van de zee en de gezellige restaurantjes zorgen voor herinneringen die nog lang bijblijven. Een zonnige vakantie vol plezier en warmte dus.

• BBQ toegestaan

Staat v/h sanitair

Geweldige camping
Door CarinaM op 12-11-2025
Gereisd met oudere kinderen

We hebben echt een superleuke tijd gehad op Camping Enmar! Een prachtige camping, heel fijn voor zowel grote als kleine kinderen. Wij waren er met onze twee dochters van 14 en 4 jaar en allebei hebben ze het geweldig naar hun zin gehad. Het zwembad is top, het personeel superaardig en er hangt gewoon een hele gezellige sfeer.
De ligging is ook ideaal — binnen vijf minuten sta je op het strand en het centrum van Pineda de Mar is makkelijk te voet bereikbaar. Het is een typisch gezellig plaatsje aan de Costa Brava, verwacht geen cultuur maar wel leuke restaurantjes en winkeltjes. En als je een dagje iets anders wilt doen: de stad Gerona is echt een aanrader!
We vonden het allemaal zó leuk dat we meteen weer geboekt hebben voor volgend jaar. Echt een fijne camping waar je je meteen thuis voelt! 🌞

Netjes verzorgd maar bijzonder krap allemaal
Door Marco op 24-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Prima camping, netjes, zeer vriendelijk personeel. De kampeerplaatsen zijn bijzonder klein. Sta je met 2 caravans naast elkaar en heb je een voortent of luifel en je staat tegen elkaar aan. In de periode dat wij er waren bestond de camping voor 80% uit Hollanders, wel heel erg veel. Erg klein zwembad, te klein voor het aantal gasten. Ook de centrale parkeerplaats (auto's kunnen in de meeste gevallen niet bij de accommodatie neergezet worden anders is er helemaal geen doorkomen meer aan) is erg krap.
Het strand is lekker dichtbij maar Pineda is weinig bijzonder. Het naastgelegen Santa Susanna of Callela is veel bruisender. Door de netheid en vriendelijkheid van het personeel zeker een voldoende maar voor ons zeker geen 2e keer.

Mooi voor gezin met kleine kinderen
Door Familie op 10-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Wij vonden de camping zelf heel erg mooi! De camping is super goed onderhouden en het personeel is echt super vriendelijk, elke ochtend word het vuil netjes opgehaald en elke binnenkomst op de camping word je vriendelijk ontvangen. De plekken zijn daarin tegen vreselijk klein. Wij stonden hutje mutje en je keek nog net niet het eten van je buurman van het bord. De parkeer gelegenheid was ook heel slecht. Op de parkeerplaats is het een ramp. De hygiëne op de camping was een 10 met griffel, al waren sommige douches aan vervanging toe en je stond in de rij voor een nieuwe douche met ruimte.
Pineda de mar zelf is oud en vervallen. Ik raad je aan omliggende stadjes te pakken. Calella, santa Susanna etc. Strand is op loop afstand dat was echt een plus punt ! Voor onze tieners was er helaas niets te doen op de camping en om 23:00 moest het stil zijn. Tot 10 jaar is de camping perfect. Ik zou niet weer komen daarom.

Camping Enmar

Goed, en voor herhaling vatbaar
Door J. op 04-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Ja wat zal ik zeggen. Camping Emar is een mooie camping. Goed gelegen midden in Pineda de Mar en je loopt zo het strand en de boulevard op. Ook ligt de camping gunstig qua andere dorpjes en stadjes en om naar B.v. Barcelona te gaan. De trein rijd naast het strand/boulevard maar daar heb je totaal geen last van.
Het personeel op de camping is echt super vriendelijk, heb het denk ik nooit zo vriendelijk op een camping gezien. Ze doen er alles aan om je te helpen
Het sanitair is netjes en goed. Er zijn wat oudere douches en nieuwere en die zijn echt top!!!
De staanplaatsen op de camping zijn soms wat krap en hutjes mutje, ligt er een beetje aan waar je staat. Het is ook een beetje ons kent ons. De mensen die op de camping komen is wel een beetje van een bepaald kalibers.
Roken, bier drinken en tatoeages. En dit ook allemaal toegestaan bij het zwembad, dat overigens veels te klein is voor het aantal mensen.
We komen nog wel een keer

Veel drukte op een klein stukje
Door Sander op 04-08-2025
Gereisd met vrienden

Schone camping, maar wel heel erg druk. Heel veel Nederlanders. Weinig entertainment in de avond op wat zanger(essen) na. Bijna geen publiek. Alleen als er een Nederlander zingt.
Personeel is wel super vriendelijk en werkt hard.
Sanitair prima en schoon, Zwembad erg druk
Veel kleine camping plekken zonder privacy. Hou daar rekening mee. Wij stonden gelukkig met vrienden en konden naast elkaar staan. Maar dat wil je niet met vreemde mensen hebben, zo dicht opelkaar.
Strand is erg saai. Geen leuke winkels of cocktail bars nabij het strand.
Restaurants op loopafstand, maar je mist een gezellige boulevard. Wij vinden Pineda niet het gezelligste stadje, zeg maar.
Prima vakantie gehad, maar niet ons ding.

Top camping voor een jong en oud
Door Fam Tieman op 03-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Camping enmar
. De ligging is top
. Afstand naar het plaatsje peneda del mar is op loopafstand
. Strand is op 100m leuke boulevard om te lopen
. Afstand na Barcelona is 40km
. Personeel is erg vriendelijk
. De camping zelf is schoon wordt elke dag schoongemaakt door het personeel
. Elke dag live muziek
. zwembad is top
. Elke dag water spellen bij het zwembad
Voor jong en oud
. Bij het zwembad staat een bord wat er elke dag te doen is aan activiteiten
. Mag van mij wel een ster er bij naast zetten dus 5 sterren camping