Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Muthu Oura Praia Hotel
Bij Muthu Oura Praia Hotel ben je zo aan de zonnige Algarve-kust. Dit sfeervolle strandhotel ligt maar 500 meter van het schitterende Oura-strand, klaar om je de eerste duik te laten nemen. Met comfortabele kamers, een relaxte sfeer en volop facilities is dit de ideale plek om volop te genieten en herinneringen te maken. Dit wil je meemaken!
De ligging
Het Muthu Oura Praia Hotel ligt in Albufeira, met de prachtige stranden van de Algarve op loopafstand. Je bent vlakbij bruisende winkels, gezellige eetgelegenheden en een levendige uitgaansscene. Het strand zelf is makkelijk te bereiken, zodat je zó met je slippers uit de deur kunt springen. De luchthaven Faro ligt op circa 50 km, wat goed te doen is met de taxi of bus. Vanuit hier fiets of wandel je in korte tijd naar de leukste plekjes in de buurt. Albufeira zelf barst van de gezellige straatjes en terrasjes, ideaal om de vakantiekriebel te krijgen en de zee, zout en zon alvast te proeven!
Het Muthu Oura Praia Hotel straalt een relaxte en gezellige sfeer uit. Bij binnenkomst voel je je meteen thuis door de vriendelijke ontvangst. Het hotel beschikt over 126 niet-rokerskamers, allemaal Frans- en Duits-sprekend personeel die klaarstaan om je te helpen. Je vindt er een receptie, gratis Wi-Fi, een mooie tuin, een leuk speelplein en winkels zoals een supermarkt. Voor wat ontspanning zijn er meerdere faciliteiten, zoals een zwembad met kinderbadje, whirlpool, sportmogelijkheden zoals fitness, tennis en fietsenverhuur, en wellness met massages en sauna’s. ’s Avonds geniet je van livemuziek of een gezellige bar. Voor gezinnen zijn er familiekamers en kinderactiviteiten. Kortom, hier leef je je vakantiedroom!
Het hotel biedt lekkere eetmogelijkheden met een restaurant, een bar en een gezellig koffiehuis. Je kunt kiezen voor half- of volpension, zodat je niet hoeft na te denken over de maaltijden. Voor een stevig ontbijt, lunch of een snelle snack in de middag zit je hier goed. Elke dag wordt er verse broodjes geserveerd en kun je genieten van een ruime keus uit gerechten, inklusief vegetarische opties op verzoek. ’s Avonds zit je ontspannen in de ambiance van het restaurant of de bar met een verfrissend drankje. Zo maak je je culinaire vakantie helemaal compleet!
Je verblijft in een omgeving waar veel faciliteiten voorhanden zijn, maar houd rekening met extra kosten voor bijvoorbeeld autoverhuur of sommige wellness-behandelingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn of tegen betaling. Je bent zo voorbereid en kan volop genieten van je vakantie in alle rust en plezier!
Vakantiegangers genieten van het mooie hotel en de vriendelijke sfeer. Het hotel ligt dichtbij Albufeira Old Town, perfect te bereiken met een korte Uber-rit voor weinig geld. Het strand en gezellige restaurantjes op loopafstand maken de bestemming extra aantrekkelijk. Veel reizigers waarderen de grote kamers en de rustige ligging, ondanks de soms wat gedateerde meubels. Het binnenplein en de ligging nabij supermarkten zoals Aldi en Intermarché zorgen dat je je niet snel verveelt. Sommige vakantiegangers passen op de levendige muziek uit de barretjes onder de kamers, wat bij sommigen tot late uren zorgde. Er hangt een gezellige, levendige sfeer, en de vakantiekriebel is al snel voelbaar tijdens een ontspannen wandeling of een zonsondergang.
Room service
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Estrada de Stª Eulália, Areias de São João, 8200-26 |
Website | Muthu Oura Praia Hotel |
Muthu Oura Praia Hotel
Het Hotel was Prima , alleen wat ze niet van te voren hadden aangegeven is dat we voor het All incl naar een ander hotel moesten lopen omdat de faciliteiten eten en drinken tot 1 april hier gesloten is , en dat iedere keer heuvel af en heuvel op om naar je eigen kamer te kunnen 500 meter verderop. Als ze dat van te voeren hadden vermeld hadden we dit hotel niet geboekt. Shuttle service pas na 15u aanwezig. In de week wanneer we er waren hadden we 3 dagen redelijk tot slecht weer door storm Ingrid, dus we moesten door de regen lopen om ons hotel te bereiken. Dit was niet aangegeven bij de boeking, toch wel erg misleidend😒
Mooi hotel & vriendelijk personeel.
Het is dichtbij albufeira old town wat met de uber 10 min met de uber was voor €4, prima te doen dus!
Ook een leuk strandje met een leuk eettentje is op loopafstand.
We zaten op de 4e verdieping en hadden erg last van de barretjes onder onze kamer, de muziek en het gezang ging tot laat door.
Kamer was niet helemaal schoon bij aankomst, wc was nog vies & er zaten vlekken in het beddengoed.
Het ontbijt was in een ander hotel wat ongeveer 8 min lopen was, berg op en berg af, niet heel handig als je slecht te been bent. Ook was het er erg warm binnen, het eten was prima maar geen variatie.
Onze airco deed het niet, dit aangegeven bij de receptie maar ook na de reparatie werd het maar niet koel in de kamer.
Goed appartement-hotel, wel wat gedateerde meubels, maar bed en douche goed, grote huiskamer, we kregen upgraden van studio naar 2kamerapp, om de dag schoongemaakt, goed en vriendelijke receptiepersoneel, dus niets mis. Loopafstand naar olhos d'agua 3km naar Albufeira stad 2.7 km, Aldi op 700m , intermarche onder het hotel, dus niets mis mee
Borreltje en restaurants in overvloed