3,9 miljoen reviews

• Deze accommodatie heeft een score van 8.2

Activiteiten
    Onderkomen

Over Vakantiepark BreeBronne

Wil je wakker worden met de warme zon op je huid en voetjes in het zand? Bij Vakantiepark BreeBronne wacht jou een stralende vakantieplek aan het water, waar plezier, natuur en gezelligheid samenkomen. Of je nu kampeert, glamping kiest of in een comfortabele accommodatie slaapt: hier beleef je de ultieme wateren en rust, helemaal in Limburg!

De ligging

Vakantiepark BreeBronne ligt in Noord-Limburg, in een groen en bosrijk landschap vlakbij de Duitse grens. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wie houdt van rust en natuur, maar ook van waterplezier. De grote recreatieplas met zandstrand ligt dichtbij en nodigt uit voor een frisse duik of een dagje zonnen. Je rijdt er makkelijk naartoe en voelt al snel de ontspannen sfeer. Bovendien kan je vanuit hier leuke dagjes maken, zoals naar Venlo voor de gezellige markten, of naar attractiepark Toverland in Sevenum. Ook de kasteeltuinen in Arcen en andere natuurparken in de regio zijn dichtbij. Dus of je nu liever wandelt, fietst of gewoon lekker aan het water ligt, hier krijg je dat vakantiegevoel snel te pakken. Met de Duitse grens op korte afstand, kun je bovendien een dagje over de grens snuisteren. Recreëren doe je hier in een prachtige omgeving, waar rust en avontuur hand in hand gaan, zélfs in de kleine dingen die je vakantie zo fijn maken.

Op Vakantiepark BreeBronne voel je je snel thuis. Het hele park is rustig en groen, met een grote centrale recreatieplas waar je je zó in het water kunt storten. Je slaapt in ruime kampeerplaatsen van ongeveer 90 m² met elektra, water en Wi-Fi, en soms met een eigen badkamer. Gaat kamperen niet helemaal je ding? Kies dan voor glamping in een stijlvolle tent, wakker worden met het geluid van kabbelend water of slaap in een accommodatie direct aan het water voor dat extra vakantiegevoel. Het park is grotendeels autovrij, zodat kinderen veilig kunnen spelen terwijl jij ontspannen. Bij het park vind je een strand en zwemmeer met glijbanen, een binnenzwembad met peuterbad, en een overdekte speeltuin van 500 m² voor uren speelplezier, regen of zon. Tijdens de zomer is er een actief animatieteam, plus minigolf en meerdere speeltuinen. Trek samen met de familie een lekker drankje of hapje bij de sfeervolle brasserie, snackbar of het koffieterras op het strand. Alles is erop gericht dat je volop geniet van de gezelligheid, het water en de natuur rond je.

Voor een goede sessie genieten heb je bij BreeBronne allerlei eet- en drinkmogelijkheden. Je proeft hier streekproducten, eet samen aan lange tafels, of haalt iets lekkers bij de supermarkt op het park. Bij de brasserie aan het water kun je terecht voor een ontspannen lunch of diner, met een mooi uitzicht over het meer. De snackbar en het koffieterras zorgen dat je ook snel iets klaar hebt als je trek krijgt. Tijden en openingstijden vind je ter plekke, maar je weet zeker dat je smakelijk en eerlijk kunt genieten, of je nu zin hebt in een kop koffie, een verse broodje of een gezellige maaltijd. Alles draait hier om samen genieten, in een ontspannen sfeer langs het water, terwijl de zon meewarmt en kinderen zich uitleven. "Lekker" is hier het sleutelwoord – simpel en goed.

Je vakantie bij BreeBronne start in een rustige, groene omgeving. De accommodatie is het hele jaar open en je kunt inchecken vanaf de middag, vertrekken de volgende ochtend. Huisdieren zijn welkom in bepaalde accommodaties. Beddengoed is afhankelijk van je keuze soms inclusief. Parkeren kan op centrale plekken in sommige zones, wat zorgt voor extra rust en overzicht. Houd rekening met de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen, deze betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn, en niet alles is het hele jaar door open, afhankelijk van het seizoen en onderhoud. Maar maak je geen zorgen: je bent hier altijd goed voorbereid en klaar voor een fijne vakantie vol mooie herinneringen.

Wat een parel in Nederland is het BreeBronne park. Het stralt rust, schoon en mooi door de indeling en onderhouden faciliteiten. Vakantiegangers genieten van de gezellige watercube met een prachtig uitzicht, perfect voor een ontspannen verblijf. De huisjes bieden veel privacy en zijn compleet ingericht, perfect voor een zorgeloze pauze. Faciliteiten zoals de indoor speeltuin en het zwembad maken dat kinderen zich niet vervelen, terwijl de natuur rondom uitnodigt tot wandelingen en rust. Het contact met het personeel gaat soepel, brengen de sfeer warm en vertrouwd. Of je nu komt met kinderen of als stel, alles ademt een ontspannen, gezellige vibe. Een plek waar herinneringen worden gemaakt en vakantiekriebels zeker terugkomen.

• BBQ toegestaan

Onderkomen

Geweldige vakantie genoten
Door Corrie Hobé op 03-04-2026
Gereisd met partner

Een parel in Nederland is nog steeds te vinden. Wat een geldig park. Mooi, schoon, en onderhouden. Dat is wat het park op de eerste plaats uitstraalt. Wij verbleven in een watercube, modern, schoon, met een completen inventaris, en een geweldig uitzicht. Wij hebben een topvakantie gehad op een toplocatie. Het boeken ging zeer makkelijk met een zeer goede communicatie,aan alles word gedacht. Vriendelijke communicatie met receptie, niets op aan te merken. Omgeving is prachtig, en er is veel te doen, wij komen hier zeer zeker terug.

Heel fijn vakantiepark
Door R. van der Horst op 02-04-2026
Gereisd met partner

BreeBronne vinden wij een mooi en wijds park...ons huisje lag heerlijk privé en de indeling van het huis was erg goed.
Zeker een park om nog eens naartoe te gaan.

Zorgeloze vakantie 😎
Door Marijke op 29-03-2026
Gereisd met partner

Zorgeloze vakantie! Mooie watercube idyllisch gelegen in prachtige natuur voor echte rustzoekers.
Op het park is er voor elke vakantieganger een leuke accommodatie van camping, glamping tot luxe accommodaties. Alles is aanwezig van eetgelegenheden tot supermarkt.

Enorm genoten!
Door Bente en Daniel L. op 19-03-2026
Gereisd met jonge kinderen

Wij (twee volwassenen – Duits en Nederlands – en onze kinderen van 4 jaar en 5 maanden) verbleven in maart 2026 voor het eerst met onze nieuwe camper op de camping van Vakantiepark BreeBronne. Dit was een zeer geslaagde eerste ervaring!
We hebben enorm genoten van de faciliteiten. Vooral de indoor speeltuin en het zwembad waren een groot succes voor ons gezin. Ook de omgeving is prachtig en biedt genoeg mogelijkheden om te ontspannen en eropuit te gaan.
Het sanitair was schoon, goed onderhouden en lag op loopafstand van onze kampeerplek, wat erg prettig was met jonge kinderen.
Het contact met het personeel verliep prettig en professioneel. Het feit dat men zowel Duits als Nederlands spreekt, maakte het verblijf voor ons extra comfortabel.
Kortom, een fijne, kindvriendelijke camping waar we zeker nog eens terugkomen!

Genoten van ons verblijf in Breebronne.
Door Jan Ensinck op 05-03-2026
Gereisd met partner

Super mini vakantie gehad in Breebronne.
Een huisje geboekt over het water.
Erg mooi uitzicht en een schoon huisje met alle wenselijke voorzieningen. We maakten veel gebruik van ons overdekte vlonder over het water.
We zien er op uit om zeker nog eens terug te komen .
Wat een mooi park!

Sfeerloos park
Door Floor op 18-02-2026
Gereisd met jonge kinderen

Midweekje weg tijdens de carnaval met 2 jonge kinderen. Binnenspeeltuin prima maar niet gezellig aangekleed en je kunt daar geen eten of drinken krijgen. Zwembad is klein maar prima voor de kleintjes…. Ook daar krijg je geen eten en/of drinken en voelt ook heel ongezellig aan. Wil je gezellig gaan uiteten, moet je met de trap naar beneden waardoor je half in de kelder zit? Donkere ruimte met een kleine binnenplaats….
Met heel goed weer lijkt me dit een fijn park maar met slecht weer niet. Voor ons is het een sfeerloos park. Huisjes waren daarentegen perfect!! Mooi, schoon en modern huisje met een groot en fijn terras.