3,9 miljoen reviews

• 9
    Activiteiten
    Onderkomen

Over EuroParcs Hoge Kempen

EuroParcs Hoge Kempen ligt aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen in het Belgische Zutendaal. Op dit kindvriendelijke vakantiepark met animatie, een grote speeltuin en een restaurant verblijf je middenin de natuur in een gloednieuwe vakantiewoning of in een luxe glampingtent. Binnen 10 minuten ben je in Genk, een levendige stad met een interessant mijnverleden.

Vakantiegangers genieten zichtbaar van de rust, de mooie omgeving en het nette park. Ze waarderen dat de camping schoon en goed onderhouden is, met ruime staanplaatsen die zorgen voor een comfortabel verblijf. Het sanitair wordt als proper en fris beschreven, en de sfeer is rustig en gezellig, perfect om te ontspannen. Voor koppels is de wellness woning een pareltje: alles kraaknet, luxe en voorzien van alle comfort. Gezinnen vinden de camping ook heel kindvriendelijk, met leuke speelmogelijkheden en een rustige sfeer. Iedereen komt terug met een glimlach, dankzij de fijne service en de mooie setting. Het lijkt wel alsof iedereen hier graag even op adem komt en de herinnering aan zon, natuur en ontspanning meebrengt.

Telefoonnummer

Onderkomen

fantastische ervaring
Door Christian Patrick op 05-01-2026
Alleen gereisd

Ik heb een zeer fijne ervaring gehad op deze camping in België. De camping is schoon, goed onderhouden en ligt in een mooie, rustige omgeving. De staanplaatsen zijn ruim en netjes, wat zorgt voor een aangenaam verblijf.
Het sanitair was proper en werd regelmatig schoongemaakt. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om vragen te beantwoorden. De algemene sfeer op de camping was rustig en gezellig, wat het een ideale plek maakt om te ontspannen.
Daarnaast zijn er goede faciliteiten en is de camping geschikt voor zowel gezinnen als individuele kampeerders. Ik heb hier echt kunnen genieten van de natuur en de rust. Zeker een aanrader, en ik zou hier in de toekomst graag nog eens terugkomen.

Top verblijf!
Door Amber op 01-01-2026
Gereisd met jonge kinderen

Heel fijn verblijf gehad! Fijne ruime cottage (belsano 6) deze was zo lekker warm in deze donkere en koude winterdagen. Leuke speelzolder voor de kleintjes en een net en rustig park.

Nooit meer
Door Sharon op 01-01-2026
Gereisd met jonge kinderen

Kindvriendelijk ? Er is niks te doen. Kleine speelzolder wat stinkt en vies is. Snap de recensies niet. Centerparcs en landal 10 x beter. 1 klein restaurant maar. Nooit meer voor ons

EuroParcs Hoge Kempen

Een romantisch en zorgeloos verblijf
Door Jeroen op 01-09-2025
Gereisd met partner

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de wellness woning! Alles was tot in de puntjes verzorgd: de accommodatie was kraaknet, gezellig ingericht en voorzien van alle comfort. De wellnessfaciliteiten waren zalig om samen te ontspannen en zorgden echt voor een gevoel van luxe.
Het was de perfecte plek om er even tussenuit te zijn met mijn partner. Rust, privacy en pure verwennerij – precies wat we nodig hadden. Zeker een aanrader voor koppels die willen genieten van quality time in een prachtige setting.
Wij komen graag nog eens terug!

Aanrader!
Door Lot op 27-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Heel goed! super fijne service!

Schoonmaak kan beter!
Door sanne op 25-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Het 6-persoons huisje cottage Pietersheim ziet er leuk uit. Wel wat krap voor 6 personen en sommige staan dicht bij elkaar zodat je het gesprek van de buren kunt horen.
Over de schoonmaak ben ik niet tevreden, overal stof! Alleen de gangbare zaken worden schoongemaakt ( keuken, wc, badkamer enz). Er lagen overal nog spullen van de vorige bewoner (of misschien lag dit er al veel langer). Onder de bedden , gebruikte onderbroek en in de kast lege blikken energy drank. Naast matras tegen de muur nog een theedoek, snoer van oplader en plastic van het beddengoedpakket. Onder een ander bed papieren zakdoekjes en een heleboel stofwolken.
Heb dit overigens allemaal via email gemeld bij "Robert'' de parkmanager. Waarschijnlijk is dit een automatische email die je krijgt op de dag van aankomst om te vragen of alles naar wens is. Heb hier dus melding van gedaan maar nooit een reactie op gehad.