3,9 miljoen reviews
GoedScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over EuroParcs Kaatsheuvel

EuroParcs Kaatsheuvel heeft een fantastische ligging met de Efteling om de hoek en wordt omringd door bossen, heide en zandverstuivingen. Op het kindvriendelijke vakantiepark vermaakt iedereen zich met een binnen- en buitenzwembad, 2 restaurants, animatie, indoor speeltuin en minigolf. Op een halfuur rijden ben je al in Tilburg of Breda.

Het binnenzwembad is weer open. Het buitenbad is geopend in de zomermaanden.

Vakantie bij EuroParcs Kaatsheuvel geeft altijd dat warme, gezellige gevoel. De huisjes stralen knusheid uit, en de airconditioning zorgt voor comfort op zonnige dagen. De overdekte terrassen zorgen voor urenlang plezier in de schaduw, en de omgeving met groen en water doet meteen denken aan ontspannen wandelingen in de natuur. De faciliteiten voor kinderen maken het extra leuk; er is genoeg te doen voor jong en oud. Het park zelf is mooi aangelegd en betaalbaar, en het nabijgelegen landschap nodigt uit voor verfrissende uitstapjes. Even lekker dineren in het stakehouse of genieten van een potje minigolf zorgen voor herinneringen die nog lang blijven hangen. Een vakantie vol sfeer en vrolijkheid om nooit te vergeten.

Telefoonnummer

GoedScore uit 171 reviews

Schrijf een review

Activiteiten
    Onderkomen

Heerlijk genoten, met een paar kleine verbeterpunt
Door Wallaert Angelo
Zoover Ontdekker
op 11-07-2026
Gereisd met oudere kinderen

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf bij EuroParcs Kaatsheuvel.
Ons huisje was misschien niet heel groot, maar wel ontzettend gezellig. De airconditioning was tijdens de warme dagen een enorme meerwaarde. Ook de twee toiletten waren erg praktisch. Het overdekte terras vonden wij fantastisch, omdat we daardoor altijd gezellig in de schaduw konden zitten.
Een klein aandachtspuntje is het terras. Dat mag gerust eens een grondige poetsbeurt krijgen. Er waren redelijk wat spinnenwebben, bladeren en we vonden zelfs nog een achtergebleven stukje wortel.
Nog een tip die ik graag wil meegeven: de magnetron hangt vrij hoog. Voor kleinere mensen, zoals ikzelf, is dat niet zo handig en moest ik telkens een stoel nemen. Misschien is een klein opvouwbaar krukje in elk huisje een leuke oplossing. Dat neemt nauwelijks plaats in en kan perfect opgeborgen worden in de kast waar de emmer en het vuilnisblik staan.
Verder hebben we enorm genoten van he

Afschuwelijk.de hitte
Door Patricia
Zoover Ontdekker
op 25-06-2026
Alleen gereisd

Nooit meer naar europarcs kaatsheuvel
Ten eerste een ander huisje en ten tweede het was 38gr toen ik.aankwam in het huisje . Heb 3ventilatoren en een airco bij . Doeken voor de ramen maar niks.helpt. vraag je om een extra parasol,krijg je niet!
H3b een hond bij met hart problemen.
Europarcs kaatsheuvel

Afschuwelijk.de hitte-d47818f3-7155-4f72-a199-d54d5df2bcf4Afschuwelijk.de hitte-657b52b1-c09c-40e1-87ec-cce6145a2489
Leuk park, vlakbij Efteling
Door Wiltsje op 05-05-2026
Gereisd met jonge kinderen

Mooi park met alle voorzieningen erbij voor een betaalbare prijs. Misschien nog iets meer kleur ( bloemen) aanbrengen, verder dikke prima!

Door Lennard op 28-04-2026
Gereisd met jonge kinderen

Super mooi park, veel te doen voor de kinderen, veilig en een heel goed stakehouse

Europarcs Kaatsheuvel
Door Jolanda op 28-02-2026
Gereisd met oudere kinderen

Voor een midweek had ik een cottage voor 4 personen gehuurd.
Bij het inchecken waren we te vroeg. Netjes geholpen aan de balie en alvast het zwembadpasje meegekregen om de tijd te overbruggen.
Erg leuk huisje, netjes, leuk ingericht en schoon.
Bedden zijn prima, alleen een heel zacht kussen (tip: neem je eigen kussen mee). Veel kastjes en planken voor je kleding. Niet veel ruimte om een koffer kwijt te kunnen, ik had hem op een van de planken neergezet.
Prima badkamer, veel ruimte om je persoonlijke spulletjes op neer te zetten.
In het huisje zijn veel kastjes, ook onder het kookeiland, fijn om je spullen op te bergen zodat het niet in zicht ligt.
Het park is netjes aangelegd, veel groen en kleine watertjes. Je loopt zo de Loonse en Drunense Duinen in. Ook de Efteling is erg dichtbij.
De Minigolfbaan is erg leuk, ziet er netjes uit en ook voor extra uitdaging is gezorgd door middel van een draaischijf met opdrachten.

Perfect gelegen voor uitstapjes
Door Wessel en Mirte op 27-02-2026
Gereisd met jonge kinderen

Perfect gelegen vakantiepark naast natuurgebied en op 10 minuten fietsen van de Efteling . Wij zijn een midweekje in de voorjaarsvakantie geweest en hadden tijd te kort. Er is een leuk nieuw kabouterpad en midgetgolf en onze zoon vond het binnenzwembad erg leuk. Ze waren nog bezig met de speeltuin bij het restaurant. Wij hadden chalet panaroma, klein maar fijn, vooral een hele goede prijs in de voorjaarsvakantie! Het huisje was erg warm, dus in de zomer zou dit voor ons geen optie zijn.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar EuroParcs Kaatsheuvel bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in EuroParcs Kaatsheuvel. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij EuroParcs Kaatsheuvel. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.