Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8.6
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
Bij Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso voel je direct een stralende vakantiesfeer. Dit schitterende resort ligt in Maspalomas, vlakbij het strand en biedt volop luxe en gezellige faciliteiten. Stel je voor: 's ochtends zwemmen in de zoutwaterzwembaden of genieten van de Zeezichtkamers met een ver uitzicht. Hier wacht een ontspannen, zonnige vakantie op jou!
De ligging
Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso ligt in Maspalomas, Gran Canaria. Het is perfect voor strandliefhebbers en gezinnen, omdat het slechts 300 meter van het zand-/kiezelstrand Meloneras ligt. Vanuit het resort loop je zo over de boulevard met restaurants, cafés en gezellige winkeltjes. De vuurtoren van Maspalomas en het natuurreservaat zijn op korte afstand, ideaal voor mooie wandelingen en herinneringen maken. Je bereikt het hotel makkelijk via de luchthaven LPA, op ongeveer 40 km afstand, met een betaalde pendeldienst of eigen vervoer. In de buurt zijn tal van bars, restaurants en winkels, en in de omgeving kun je de prachtige duinen van Maspalomas verkennen. Een ideale plek om je vakantie te beginnen en de relaxte Canarische sfeer te proeven!
Het hotel en de faciliteiten
Je voelt je meteen thuis in Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso. Het resort straalt een gezellige eilanddorp-sfeer uit, compleet met tuinen, een centraal plein en knusse, statige huizen met houten balkons. Je verblijft in ruime, modern ingerichte kamers met een balkon of terras, waar je uitkijkt op de tuin of zee. Het smaakvolle complex heeft een uitgebreide wellnessruimte, met zoutwaterzwembaden, sauna en massages, perfect om te ontspannen. Voor de kinderen zijn er speelmogelijkheden, miniclub en kinderbad. Tijdens je vakantie heb je alle faciliteiten binnen handbereik: meerdere restaurants en bars, gratis Wifi, een fitnessstudio, sportmogelijkheden zoals tennis, golf en watersporten, plus een thematisch Thalassotherapiecentrum. Alles ademt comfort en plezier, zodat jij zorgeloos geniet!
Eten en drinken
Bij Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso geniet je van verschillende eetmogelijkheden. In de zes niet-rokersrestaurants kun je kiezen uit buffet, live cooking en à la carte opties. Je begint je dag met verse broodjes en een gevarieerd ontbijtbuffet, en 's middags en 's avonds kun je smullen van lokale en internationale gerechten. Voor een gezellige borrel heb je keuze uit vier bars en een pub, waar je met je favoriete drankje lekker relaxt. De sfeervolle locaties maken elke maaltijd tot een fijne ervaring, gezellig en ontspannen. Als je extra wil genieten, zijn er snacks en speciale menu’s, zodat je je geen moment verveelt. Met de lounge- en terraaterras zit je altijd goed voor een overzichtelijke en lekkere maaltijd of drankje!
Het hotel vraagt dat je zeven dagen voor aankomst online incheckt via de website. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plaatse. Sommige faciliteiten en activiteiten, zoals massages of gebruik van het waterpark, kunnen extra kosten met zich meebrengen. Ook kunnen seizoensgebonden en weersafhankelijke voorzieningen, zoals het buitenzwembad of de wellness, soms gesloten zijn. Maar maak je geen zorgen; je bent hier gewaarschuwd en goed voorbereid. Dit geeft je alle ruimte om tijdens je vakantie volop te ontspannen en te genieten van alles wat Lopesan Villa del Conde je te bieden heeft!
De sfeer op het resort is heerlijk ontspannen en gezellig. Je kunt genieten van mooie, schone kamers en royale zwembaden die uitnodigen tot afkoelen en relaxen. Het zoutwaterzwembad met ligbedden, matraskussens en gratis lekkernijen is echt een plus. Het uitgebreide ontbijt zorgt voor een zonnige start van de dag, en de omgeving aan de boulevard met leuke restaurants en winkeltjes geeft je dat vakantiegevoel. Wat de sfeer compleet maakt, is de mooie, overzichtelijke opzet van het hotel, waarin je lekker kunt ontdekken. Het is een plek waar je lekker samen kunt zijn, terwijl je alles om je heen een beetje op je eigen tempo ontdekt en geniet. Een fijne herinnering voor wie van zon, zee en ongedwongenheid houdt.
Discotheek
Adresgegevens | 7 Calle Mar Mediterraneo 7, E-35100 |
Website | Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso |
Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
Schrijf een review13 reviews
Heerlijk gegeten, geslapen , gelegen op de ligbedden aan de zwembaden, schoon en opgeruimd, goede faciliteiten. Mooie omgeving aan de boulevard’s met restaurants en winkeltjes.
Één minpunt, maar dat heeft niets met het hotel van doen “TRANSVERTRAGIA”
Wat een waanzinnige locatie! Direct aan de boulevard. Wij hadden een junior suite en daar hoort automatisch het ‘Unique-concept’ bij. Dit betekent een apart gedeelte gereserveerd bij het zoutwaterzwembad (goede ligbedden met matraskussens erop en incl. 3 lekkernijen per dag), een VIP-ontbijt iedere dag, een apart gedeelte met gratis drankjes en hapjes (tot 19.00 uur), iedere dag koffie en water gratis aangevuld in de suite. Echt top! Wij hadden nl alleen met ontbijt geboekt. Zeer vriendelijk personeel, overal super schoon, schone suite (ze kwamen 2 x per dag de suite netjes maken).
Ik weet niet of ik blij zou worden op de andere bedjes bij de zwembaden, want daar lig je echt wel heel dicht op elkaar en daar is geen wind, dus erg warm!
Zwembaden zijn werkelijk fantastisch. Enige punt van aandacht is toch wel het ‘handdoekje leggen’, ze lagen er soms al om 23.30u! En het buffetrestaurant is behoorlijk kostbaar voor wat je krijgt.
Prachtig, groot en schoon resort!! Personeel is heel vriendelijk, kamers zijn groot, mooi en schoon. Ontbijt is heel eeg uitgebreid en lekker vers, ook de bediening is super snel!!
Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
Leuk hotel niet standaard. Leuk dat je moet ontdekken waar alles zit in het hotel. Wat wel erg jammer was na een nest kakkerlakken te hebben ontdekt onder het bed. De receptie erg laconiek reageerde en niet eens een excuus of sorry kon uitbrengen, maar wel de vraag kon stellen of wij het zeker wisten dat we andere kamer wilden, was onze gedachten is dit nu een 5 sterren hotel? Helaas in de andere kamer wederom kakkerlakken gezien, maar geen nest gelukkig. Na 5 keer op Gran Canaria te zijn geweest is dit de eerste keer dat dit ons overkomen is.
Kamer zijn ook wel verouderd met veel kieren overal en hier houden de kakkerlakken wel van.
Zwembad was wel koud, terwijl er bij aankomst werd gezegd dat het zwembad verwarmd was.
Voor ons niet meer dit hotel!
Prachtig hotel , maar te duur voor wat je krijgt.
Wij waren hier met onze 3 zoons in de kerstvakantie.
Pluspunten . Mooi hotel, schoon , goede bedden, allemaal vriendelijk , eten goed.
Minpunten , het zwembad wat in december verwarmd moet zijn was erg koud. Animatie voor de kids was erg matig . De shows ‘s Avonds waren saai.
De prijzen voor het kerstdiner ( 500 euro ) en oud jouw ( 700 euro ) vind ik erg duur.
Kerst was saai maar Oud en Nieuw was fantastisch.
Al met zouden we nog wel een keer terug komen in de zomer of met Oud en Nieuw .
Maar de prijs vind ik echt te hoog . Zeker omdat eten en drinken nog betaald moeten worden
Het hotel is gevestigd aan het einde van de boulevard van Meloneras. Wij hadden een 2-persoons kamer. Een luxe kamer met 2 persoonsbed, bank (waarvan je nog een bed kon maken) met een zitje, inloopkast af te sluiten met een deur, kluisje, minibar, badkamer met bad en aparte douche en aparte nis met wc en bidet en balkon met droogrek Halfbpension kun je gerust boeken, want de buffetten ‘s morgens en ‘s avonds zijn echt goed. Buffet niet op 1 centraal punt, maar op diverse plaatsen in het restaurant, wat de doorloop ten goede komt. Elke avond andere gerechten, de keuze is reuze en van hoge kwaliteit. Strand is niet geweldig en stukje lopen, maar wordt goed gemaakt door zandstrand bij 1 van de zwembaden. Ook het zoutwater bad is lekker. Een echte aanrader.