3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
8.5
FantastischScore uit

Over Corallium Dunamar by Lopesan Hotels

Bij Corallium Dunamar by Lopesan Hotels begin je je vakantie met een glimlach. Dit stralende hotel ligt op slechts 50 meter van het strand en barst van de gezellige faciliteiten. Of je nu wilt genieten van de zon bij het zwembad, dineren met uitzicht of gewoon relaxen in je comfortabele kamer, hier wacht een ontspannen en zonnige tijd op je. Dit wil je meemaken!

De ligging

Het hotel ligt midden in het toeristische centrum van Playa del Ingles, vlakbij het strand. Slechts door een straat langs de kust gescheiden, loop je zo het zand op. Om de hoek vind je winkels, restaurants, bars en discotheken. Haltes van het openbaar vervoer liggen op ongeveer 100 meter, dus je bent mobiel en klaar voor avontuur.

Het hotel en de faciliteiten

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels voelt als je luxe thuis weg van huis. Het hotel bestaat uit twee gebouwen met 273 kamers, verdeeld over 15 verdiepingen. Je wordt warm verwelkomd bij de 24-uurs receptie en ontdekt gezellige bars en restaurants waar je ongedwongen geniet. De zwembaden, waarvan er één in de noordelijke vleugel ligt, zorgen voor verkoeling en ontspanning, met prachtige watervallen en een mooi zonneterras met ligstoelen. Voor wie even wil bewegen, zijn er sportfaciliteiten zoals tennis, basketbal en fietsverhuur. Elke kamer is comfortabel en modern ingericht met airco, een balkon of terras, en faciliteiten als een minibar, tv, Wi-Fi en kluis. Handdoeken worden dagelijks verschoond, en je hebt keuze uit niet-rokerskamers en kamertypes met zeezicht of zwembadzicht, allemaal klaar om je vakantie extra speciaal te maken.

Eten en drinken

Bij Corallium Dunamar haal je je ontbijt, lunch en diner uit een breed buffet met verse broodjes, salades, warme gerechten en desserts. Je dineert in een sfeervol restaurant met airconditioning, en er zijn ook speciale menu's en dieetopties. De bars serveren verfrissende drankjes, van lokale wijnen tot creatieve cocktails, vooral op de zevende verdieping met een prachtig uitzicht op de oceaan. Of je nu kiest voor een gezellige lunch bij de snackbar of ontspannen met een drankje in de avond, hier geniet je altijd van goede, simpele gerechten en lekker drankjes.

Houd er rekening mee dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke voldaan moeten worden. Sommige voorzieningen, zoals bepaalde faciliteiten en drankjes tijdens het halfpension plus, kunnen extra kosten met zich meebrengen en zijn afhankelijk van het seizoen en het weer. Maar maak je geen zorgen, je bent goed voorbereid en kunt volop genieten van je zonnige vakantie in Playa del Ingles!

Vakantiegangers zijn dol op het prachtige hotel gelegen op een heuvel met een adembenemend uitzicht. De all-inclusive formule, waarbij elke avond een ander thema bij het buffet schittert, valt erg in de smaak. Ook de mogelijkheid om de hele dag door hapjes te halen bij de bar aan het zwembad wordt gewaardeerd. De kamers zijn netjes en worden dagelijks schoongemaakt, waarbij zelfs een voorkeur voor schoonmaaktijden mogelijk is. De zwembaden bieden ruimte en comfort, met altijd een bedje vrij, zelfs in het hoogseizoen. Het personeel krijgt lof voor hun inzet om elke vakantie onvergetelijk te maken, waardoor vakantiegangers graag terugkeren naar deze plek.

• Internet

Strand
  • Ligstoelen

• Parasols

• Zandstrand

• Door weg gescheiden van strand

Overige informatie

Schrijf een review

Vakantie juli 2025
Door Rachèl op 30-07-2025
Gereisd met partner

De accommodatie ligt op een heuvel. Echter is alles zeer goed te bereiken. Vanuit het hotel steek je de weg over en sta je meteen op de boulevard en het strand.
Wij zijn hier twee weken verbleven op basis van all inclusive. Het ontbijt is erg lekker en zeer uitgebreid. Elke avond is er een ander thema bij het buffet met genoeg keuze. Er was voldoende drankkeuze en ook kun je de hele dag hapjes halen in de bar bij het zwembad.
De kamers zijn netjes en worden dagelijks schoongemaakt. Je kan zelfs een voorkeur aangeven voor de tijden waarop ze komen. De zwembaden zijn ruim en ook als je later op de dag komt is er altijd nog een bedje beschikbaar, zelfs in het hoogseizoen!
De service en het personeel zijn super. Ze doen er alles aan om je een top vakantie te bezorgen. In het bijzonder wil ik Diego Bueno benoemen, bedankt voor alle heerlijke drankjes de goede service en gezelligheid. Het was een top vakantie!

Voor dat geld wel betere te vinden
Door Nicole op 03-07-2025
Gereisd met partner

Wij hadden all inclusive, na 23u kun je voor je thee €2,90 afrekenen (voor alle overige trouwens ook!). Daarnaast waren sommige sterke dranken inclusief maar uitgerekend wat wij lekker vinden weer niet.

Tophotel met unicue. Service
Door Fam van Veller op 11-08-2024
Gereisd met partner

Een heel mooi en fijn hotel met een topliging. Het ontbijt was top alleen het middag.en avond eten was slecht( vaak hetzelfde en gewoon mindere kwaliteit). Wij hadden ook het unique geboekt wat extra was en dat was het zeker, je hoefde geen handdoekje te leggen in de ochtend lekkere matrassen op de ligbedden en lekker rustig ontbijten in een apart gedeelte en in de middag lekker rustig een biertje pakken op de gereserveerde etage . Oftewel zeker voor herhaling vatbaar!

Fantástico !!
Door Peter Frans de Graaf op 19-06-2024
Gereisd met vrienden

Wat een tophotel ! Een hele fijne vakantie gehad. De mensen die er werken doen echt moeite om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn er een paar die ik bij naam wil noemen: Sara (Poolbar), Elisabeth, Diego Bueno, David en Athymir.
Ik ga het voor de rest niet allemaal benoemen, maar ga dit hotel zelf ervaren.
Echt een aanrader !

Corallium Dunamar niet voor herhaling vatbaar.
Door Elly Verspoor op 02-01-2024
Gereisd met partner

Hotel is mooi gelegen, hebben een upgrade genomen v.w.b. de kamer en het UNIQUE concept. We hadden AI geboekt. Kamer lag op de 13e verdieping, mooi uitzicht, maar ontzettend winderig. Als ik op het toilet zat kreeg ik de wind over mijn rug, want achter mij was een ventilatierooster. UNIQUE concept werkt niet goed. Je krijgt een oranje bandje, maar het personeel ziet niet of je AI of HP bent, dus vaak de vraag: hebt u AI. Heb je UNIQUE dan kun je in een apart 'restaurant' alleen het ontbijt gebruiken en dat hebben wij 1x uitgeprobeerd. Het was moeilijk je bestelling door te geven aan het personeel via een tablet en vervolgens duurde het 30 minuten voordat de bestelling op tafel kwam. Te ingewikkeld. In datzelfde 'restaurant' kon je tussen 11 en 18 uur drankjes en nootjes pakken en koffie drinken. Ik drink warme chocomel, maar van de 7x dat ik er ben geweest 5x geen warme melk aanwezig. Dus geen UNIQUE concept laten aanpraten. Veel geld

Geweldig hotel aan het strand van Playa del inglés
Door Anja op 02-09-2023
Gereisd met partner

Prachtig hotel, uitzicht op zee. Pluspunt vanuit het hotel sta je gelijk op de boulevard. Mooie zwembaden op verschillende niveaus. Goed ontbijt of all in formule.