Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9.2
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Iberostar Waves Ciudad Blanca
Bij Iberostar Waves Ciudad Blanca voel je de warme zon op je huid terwijl je zo met je slippers het stralende zandstrand op loopt. Dit gezellige resort ligt direct aan zee in Alcúdia en biedt comfortabele kamers met een prachtig uitzicht. Hier wacht je een ideale strandvakantie vol zon, zee en plezier. Zin in genieten? Dit is jouw uitgelezen plek voor een heerlijke ontsnapping!
De ligging
Iberostar Waves Ciudad Blanca ligt in Alcúdia, direct aan het zandstrand van Bahia de Alcudia. Deze toplocatie is perfect voor strandliefhebbers die genieten van de frisse zeelucht en warme zon. De locatie biedt directe toegang tot de prachtige promenade en het strand, ideaal voor lange wandelingen of een ontspannen dag in de zon. Je bent ook dichtbij levendige bars en restaurants, waardoor je altijd iets leuks kunt doen of proeven. Door de centrale ligging in dit levendige stukje van Mallorca, ontdek je gemakkelijk de omgeving en maak je je vakantie compleet. Bereikbaarheid is simpel: je rijdt snel vanaf de luchthaven Palma en je wandelt binnen 2 km naar het bruisende centrum van Puerto de Alcúdia. Wil je eropuit? Fietsverhuur en shuttlebusdiensten maken het plannen van je avonturen heel eenvoudig. Kortom, deze locatie brengt je precies waar je koffie drinkt terwijl je uitkijkt over de azuurblauwe zee. Perfect voor een zonnige, levendige vakantie met volop actie en ontspanning in de buurt.
Wanneer je bij Iberostar Waves Ciudad Blanca binnenstapt, voel je meteen dat dit een fijne en relaxte sfeer ademt. Het complex beschikt over 303 niet-rokerskamers en een gezellige tuin waar je heerlijk kunt ontspannen. De ontvangst is vriendelijk, en het personeel helpt je graag met vragen of tips. Je hebt gratis Wi-Fi en voelt je snel thuis. Ga je met de auto? Dan zijn er parkeermogelijkheden, inclusief een garage, tegen betaling. Je vindt er ook een supermarkt en winkels voor dat laatste beetje shoppen of flaneren. Voor ontspanning ligt er een mooi zonneterras met comfortabele ligbedden en parasols. Je kunt gebruikmaken van twee openluchtzwembaden, een whirlpool en een kinderbadje. De sportliefhebber zit hier ook goed: tennis, beachvolleybal, boogschieten of fietsen huren voor een dagje weg. Zelfs waterval- of wellnessfaciliteiten zoals massages en spa-momenten zijn inclusief of tegen betaling, waardoor het je aan niets ontbreekt. ’s Avonds geniet je in het restaurant of aan de strandbar, en er is volop entertainment met livemuziek en miniclub voor de kleintjes. Of je nu actief bent of juist lekker komt relaxen, alles is gericht op dat ultieme vakantiegevoel.
Bij Iberostar Waves Ciudad Blanca gaat het genieten echt moedeloos verder dan alleen slapen. In het niet-rokersrestaurant schuif je aan voor een gevarieerd ontbijt, lunch en diner. Verse broodjes, smakelijke gerechten en frisse salades zorgen dat je met een volle buik en goede zin weer verder kunt. Wil je het allemaal wat meer ontspannen maken? Een verfrissend drankje bestel je bij de strandbar of de hotelbar, waar je geniet van de relaxte sfeer na een dag vol actie. Je kunt kiezen uit all-inclusive, halfpension of alleen logies, dus altijd wat bij je past. ’s Morgens begint je dag met een uitgebreid ontbijt, ’s middags neem je een lekkere lunch en ’s avonds schuif je aan voor een gevarieerd buffet met vaak vegetarische, lactosevrije of veganistische opties op verzoek. Iedereen vindt hier wat wils. Van verfrissende cocktails tot kindersnacks, alles wordt met zorg geserveerd. Kortom: je geniet van lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer, altijd met dat grote vakantiegevoel.
Het hotel werkt met een toeristenbelasting en mogelijk klimaattoeslagen die ter plekke betaald moeten worden. Sommige faciliteiten, zoals wellness of sportactiviteiten, kunnen tegen betaling zijn en niet altijd het hele jaar door open door seizoens- of onderhoudssituaties. Maar maak je geen zorgen, je bent goed voorbereid: alles wat je nodig hebt ligt al voor je klaar en de medewerkers staan klaar om je te helpen. Zo ga je ontspannen en goed geïnformeerd op vakantie, klaar om volop te genieten.
De zonnige dagen aan het strand maken meteen dat je je vakantiegevoel voelt. Leuk resort met verschillende appartementsgebouwen en een schitterende ligging in de buurt van winkels en eetgelegenheid, dicht bij Alcudia. De zwembaden zijn prima, perfect voor alle leeftijden, en er zijn genoeg strandbedjes om te ontspannen. De animatie en kidsclub brengen een gezellige sfeer, terwijl de speeltuin en buitensportplek voor de kids zorgen. De kamers worden netjes schoongemaakt en bieden een mooi uitzicht, of je nu op tuin of zee uitkijkt. Het all inclusive buffet is divers en wordt continu aangevuld. Voor de liefhebbers van een actieve dag is er voldoende te doen. Kortom, deze plek laat je meteen op die vakantiekriebels springen.
24-uurs receptie
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 43 Juan Carlos I, 43, E-07408 |
Website | Iberostar Waves Ciudad Blanca |
Iberostar Waves Ciudad Blanca
Leuk resort met verschillende appartementsgebouwen. Mooie locatie aan het strand. In de omgeving veel winkels en eetgelegenheid. Op 7 min afstand (taxi) de stad Alcudia met op di-zo markt en veel winkeltjes. Ook kan je hier de oude stad bezoeken.
Zwembaden (3) zijn prima. Voor de allerkleinste glijbanen, voor oudere kinderen niet. Animatie en kidsclub vriendelijk. Buiten is een speeltuin en ook een buitensportplaats. Veel strandbedjes en groot terras. Kamers zijn schoon en netjes onderhouden maar wel wat gedateerd. Het eten is prima als je all inclusive buffet houdt. Het resort wordt netjes onderhouden en elke dag schoongemaakt.

Alhoewel het hotel iets verouderd oogt is alles zeer goed geregeld. Alle faciliteiten scoren goed tot zeer goed van personeel tot eten.
Wij verbleven hier eind mei en hadden het heerlijk!! Het weer (22-28 graden) was echt warm genoeg voor de kinderen om in het zwembad te spelen zonder klappertanden. De zwembaden zijn erg leuk, voor alle leeftijden. Het personeel is erg klantvriendelijk, creëert een goede sfeer en zet graag een stap extra voordat jij eraan denkt. Ons ruime app. met tuinzicht betekende uitzicht op tuin, leuke zijstraat en zee. De animatie was Engels- en Spaanstalig (voornamelijk Engelse en Duitse gasten) en was heel enthousiast qua interactie, zang, dans en toneel, voor alle leeftijden. De buffetten zijn heel divers en er wordt continu eten aangevuld, zelfs als het bijna sluit. Er is een fijn strand voor de deur, met ook een opstappunt voor verschillende boottochten. Kortom, wij hebben als ouders met jonge kinderen kunnen ontspannen en genieten van de plek!!
Nadeel: moest om 7.30 uur al moeite doen voor 2 ligbedden. Klein nadeel: afstand tot het vliegveld
Iberostar Waves Ciudad Blanca
Hotel ligt aan het prachtige strand, die via een deur te bereiken is. Het hotel zelf heeft twee prima zwembaden. Wij kwamen op 30 april en gaan weg op 9 mei 2024. Voldoende ligbedden, geen handdoeken leggen. Wij hadden eigenlijk alleen ontbijt maar hebben avondeten bijgeboekt. Heel blij mee. Het eten is echt super hier! Super gevarieerd en veel thema's zoals mexicaans, mediterraans en zelfs een sushi buffet! Wij hebben een auto gehuurd en prachtige tochten gemaakt.
De kamer (2 kamer appartement) was gedateerd en de bedden niet heel fijn. De kussens zijn platte dingen die totaal niet lekker liggen. Doe daar wat aan Iberostar! Wel elke dag schone handdoeken en schoonmaak! Dus dat was erg fijn. Al met al een goed hotel qua prijs/ kwaliteit. De ligging is perfect!
Voor mensen die slecht ter been zijn: bijgebouwen hebben geen lift(en). Hoge buitentrap, wel goed beloopbaar. Binnen smalle wenteltrappen met lage trapleuning.
Prima hotel. Wel vooral voor kleinere kinderen. De kamers zijn wat verouderd en de bedden zijn erg hard. Het eten is goed. En personeel is heel vriendelijk. Alles is schoon en netjes.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Iberostar Waves Ciudad Blanca te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Iberostar Waves Ciudad Blanca bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Iberostar Waves Ciudad Blanca. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Iberostar Waves Ciudad Blanca. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.