Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Protur Floriana Resort Aparthotel
Bij Protur Floriana Resort Aparthotel scoor je stralend een fijne plek in Cala Bona. Dit moderne aparthotel ligt op korte loopafstand van het strand en de gezellige winkels en eettentjes. Je voelt meteen de vakantiesfeer opspelen en kijkt uit naar alle leuke activiteiten en ontspanning die je te wachten staan. Dit wil je echt meemaken!
De ligging
Protur Floriana Resort Aparthotel ligt in Cala Bona, een zonnige wijk op Mallorca. Het hotel is perfect gelegen nabij gezellige restaurants, winkels en het strand, dat slechts 500 meter verderop ligt. Het centrum van Cala Bona wandel je in ongeveer 10 minuten, ideaal voor een mooie strandwandeling of om lekker te shoppen. Cala Millor, een levendige badplaats, ligt op ongeveer 1,5 km afstand en is makkelijk bereikbaar met de bus of de fiets. Vanuit het hotel krijg je dat echte vakantiegevoel, terwijl je toch alles bij de hand hebt voor een heerlijk ontspannen verblijf. Het openbaar vervoer vind je op slechts 250 meter, waardoor je eenvoudig de rest van het eiland kunt verkennen, bijvoorbeeld voor een dagje Palma of de mooie natuur in de omgeving. Het rustige maar levendige gebied zorgt voor de perfecte balans tussen ontspannen zonnen en gezellige uitjes. Zo zie je meteen dat je hier je vakantie met een grote glimlach begint!
Het hotel en de faciliteiten
Wanneer je aankomt bij Protur Floriana Resort Aparthotel, voel je je meteen thuis. Het complex telt 315 appartementen verdeeld over twee vierverdiepingen tellende gebouwen met fijne liften. De ontvangst is hartelijk en gaat snel, zodat je snel je koffers kunt uitpakken en genieten. Je vindt er een 24-uurs receptie, een gezellige lobbybar, een speeltuin en een mooie tuin om even te ontspannen. Voor de kids is er een aparte speelkamer en een miniclub, waardoor iedereen zich vermaakt. Gratis Wi-Fi is overal beschikbaar, en in de shops op het terrein kun je nog snel iets kopen. Parkeer je auto in de garage of op de parkeerplaats, klaar voor een dagje erop uit! De appartementen ruiken fris en kijken uit op het balkon of terras, zodat je altijd je eerste kop koffie met een zonnig uitzicht kunt drinken. Het appartement zelf voelt licht en ruim met een aparte slaapkamer, een woonkamer met slaapbank, een kitchenette en een nette badkamer. De airco maakt het aangenaam, of je nu in de zomerzon zit of in de wat koelere maanden verblijft. De voorzieningen maken je vakantie echt compleet, zodat je je geen moment zorgen hoeft te maken!
Eten en drinken
Bij Protur Floriana Resort Aparthotel zit je goed voor lekker eten en drinken. Het hotel heeft een mooi non-smokersrestaurant waar je in een frisse, airconditioned sfeer geniet van gevarieerde buffetten voor ontbijt, lunch en diner. Verse broodjes, smakelijke gerechten en veel keuze zorgen dat je blij wordt van wat er op tafel staat. Voor een snelle hap of een verfrissend drankje ga je naar de bar of het café, waar je terechtkunt voor een kop koffie, een koude snack of een drankje bij het zwembad. De bar bij het zwembad serveert verfrissende cocktails en drankjes tijdens de zonnige dagen. Wil je iets specifieks? Speciale dieetwensen en menu’s zijn mogelijk, waardoor iedereen hier kan genieten. De tijden zijn flexibel, zodat je altijd iets lekker kunt pakken na je strandwandeling of een dag vol activiteiten. Eet je mee? Hier wordt elke dag een feestje van eenvoud en gezelligheid!
Je profiteert van een leuke vakantie met heel wat praktische dingen op een rijtje. Check vooraf dat je de juiste creditkaart bij je hebt, want in het hotel worden American Express, Visa, Diners Club en MasterCard geaccepteerd. De toeristenbelasting en klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn, bijvoorbeeld het zwem- of wellnessgedeelte. De appartementen worden 5 keer per week schoongemaakt, en je handdoeken worden twee keer per week verschoond. Dankzij deze praktische tips ga je goed voorbereid op pad en kun je volop genieten van je vakantie in dit fijne appartementencomplex.
Vakantiegangers zijn dol op het uitgebreide en heerlijke eten in de accommodatie, en waarderen hoe schoon en netjes de medewerkers van het restaurant alles houden. Het kinderbad wordt geprezen als geweldig voor de kleintjes, een echte hit onder de families. Ook de locatie krijgt complimenten, met winkeltjes en het strand op een fijne loopafstand. De appartementen zien er keurig uit, goed onderhouden en schoon, wat zorgt voor een aangename verblijfservaring. Bovendien is het all-inclusive concept een top punt; er is de hele dag door genoeg eten met ruime keus, inclusief veel opties voor kinderen, wat het verblijf extra comfortabel maakt voor gezinnen.
Airconditioning
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Ses Joanetes S/N, E-07559 |
Website | Protur Floriana Resort Aparthotel |
Schrijf een review7 reviews
De kamers zijn hygiënisch maar simpel afgewerkt. Erg gehorig, je hoort de buren en alles wat buiten gebeurt. De bedden zijn vreselijk, zelfs met toppers. Nav eerdere recensies zouden ze met deze punten echt iets moeten! Het eten is iedere dag uitgebreid en heerlijk. Ook zorgen de medewerkers van het restaurant ervoor dat het erg schoon en netjes blijft. Het kinderbad is geweldig voor de kleintjes! Alles in Spanje is later, zowel etenstijd als de minidisco en shows. Voor ons, met onze dochter van 3 jaar, was dit helaas veel te laat. 20.30u-21.15u is de minidisco en de show aansluitend tot 23.00u. Blok A, B, C zou ik niet aanbevelen voor gezinnen met kleine kinderen ivm de overlast! Handdoekleggers zijn er gelukkig minimaal. Mij viel de ontvangst en het uitchecken echter tegen. Onvriendelijk en bij uitchecken zeiden ze alleen tijdens het afgeven van de kamerpasjes "OK" en dat was het. Strand/blvrd is heel schoon/leuk en op fijne afstand.
Ik ben er een paar keer geweest helaas is mijn overleden en wil graag nog een keer
heen,maar helaas kun je als alleenstaande niet boeken.
Protur Floriana Resort Aparthotel
Een heel mooi resort om te verblijven. Wij zaten in gebouw D op de begane grond tegenover het zwembad. Binnen had je minimaal last van het zwembad, enkel wanneer er Aqua-aerobics was stond de muziek keihard. Er is een heel leuk peuter zwembad voor de kleintjes. Wij hadden geen enkele keer van vervelende handdoek leggers! Winkeltjes en het strand zijn op loopafstand. Er was geen speeltuin op het resort. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en spraken goed Engels. Het appartement zag er keurig uit, goed onderhouden en schoon. De bedden waren helaas verschrikkelijk hard, de vering stak gewoon in je rug of zij. All-inclusive concept is top, er was de hele dag genoeg eten, ruime keus, veel opties voor kinderen. We hebben een hele leuke vakantie gehad met onze kinderen (3 en 0 jaar).
perfect hotel voor een gezin met jonge kinderen! leuk animatie-team en elke dag variatie in activiteiten en aanbod van de keuken. echt een aanrader.
Heel prettige accomodatie, helemaal voor een 3 sterren.
Eten was zeer uitgebreid (all inclusive) kamers waren prima, personeel zeer behulpzaam en gastvrij.
Wat ik zelf erg fijn vond was het lenen van een fiets.
Activiteiten waren prima voor mijn 15 jarige kinderen.
Ligging was erg fijn, zowel ligging in het dorp als ligging op de accomodatie.
Volgens mij zaten wij in gebouw G.
Enige min puntje vond in zelf dat het water van het zwembad wat aan de warme kant was. Maar das meer een persoonlijke voorkeur.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Protur Floriana Resort Aparthotel te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Protur Floriana Resort Aparthotel bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Protur Floriana Resort Aparthotel. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Protur Floriana Resort Aparthotel. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.