3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
7.7
GoedScore uit

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

• 7

Over Albir Garden Resort & Aquapark

Zin in stralende dagen, lekkere happen en volop plezier? Bij Albir Garden Resort & Aquapark lig je op een ideale plek in Albir, vlakbij het strand en de levendige omgeving. Dit resort ademt vakantieplezier uit, met een sprankelende zwembadwereld en gezellige faciliteiten. Klaar voor een zonnige, actieve en ontspannen vakantie? Lees snel verder!

De ligging

Albir Garden Resort & Aquapark ligt in een rustige wijk van Albir (Alfaz del Pi), op ongeveer 1 km van het zandstrand. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wie wil genieten van de zon en de zee, zonder ver te hoeven reizen. Je zit vlakbij leuke winkeltjes, bars en restaurants, en openbaar vervoer vind je direct tegenover het hotel. Benidorm ligt slechts 10 minuten rijden met de auto, ideaal voor een dagje uit!

Het hotel en de faciliteiten

Het resort telt 426 appartementen, verdeeld over een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. Je wordt vriendelijk ontvangen door meertalig personeel dat altijd klaarstaat om je verblijf soepel te laten verlopen. De sfeer is ontspannen en gezellig, met een mooie tuin en een fijne speelplaats voor de kleintjes. Voor je gemak zijn er winkels, een supermarkt, een krantenkiosk, en een fitnessruimte. Met Wi-Fi blijf je verbonden, en je kunt ter plaatse fietsen huren of je auto parkeren op de gratis parkeerplaats of in de garage. Extra's zoals een wasservice, medische dienst en shuttleservice maken je verblijf compleet. De appartementen hebben een eigen balkon of terras, met uitzicht op de tuin, en beschikken over een compleet uitgeruste kitchenette. Zo kun je zelf je favoriete maaltijden bereiden na een dag vol avontuur. Of je nu alleen, met je partner of met het hele gezin bent, hier voel je je snel thuis. Een zwembad met binnen- en buitenbaden, een whirlpool en een apart kinderbad zorgen dat iedereen lekker zwemt en straalt van plezier. Bovendien zijn er volop sport- en wellnessmogelijkheden, van tennis en beachvolleybal tot massagediensten en sauna’s. Alles ademt vakantie, ontspanning en plezier!

Eten en drinken

Je wordt verwend met uitgebreide buffetten bij het restaurant, waar je kunt genieten van verse gerechten tijdens ontbijt, lunch en diner. Live cooking zorgt voor dat extra lekkere gevoel, terwijl je zelf kunt kiezen uit dieet- en kindermenu’s. Voor tussendoor snoep je bij de snackbar, en bij de bar zijn drankjes en snacks verkrijgbaar. Het all-inclusive arrangement geeft je de vrijheid om onbeperkt te genieten van huiswijn, sangria, fris, bier en internationale dranken, van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond. Zo wordt eten en drinken echt een ontspannen en gezellig moment tijdens je vakantie!

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals wellness of sportactiviteiten, kunnen tegen betaling zijn en afhankelijk van het seizoen. Vanwege weersomstandigheden of onderhoud kunnen bepaalde services tijdelijk gesloten zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken: je bent prima voorbereid en kunt volop genieten zonder onverwachte verrassingen. Het personeel spreekt meerdere talen, en alles is ingericht om jouw vakantie zo prettig mogelijk te maken! Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Valt die zon maar lekker op je huid, terwijl je luistert naar het vrolijke gekwebbel bij het zwembad. Vakantiegangers genieten van een gezellige sfeer met veel vertier voor de kids en een stralend groot zwembad dat lekker op temperatuur is. Ze waarderen de eenvoudige, schone kamers en de gevarieerde buffetten die dagelijks nieuwe thema’s brengen. Animatie is energiek en spreekt meerdere talen; vooral de leuke activiteitjes en de muziek zorgen voor een gezellige vibe. De buurt biedt leuke uitstapjes naar de watervallen van Algar, Altea en Albir. En zelfs met kleine kinderen is het wandelingetje naar het strand goed te doen. Het lijkt alsof iedereen zich hier prima vermaakt en de vakantiekriebel zich snel aan je opdringt.

• 24-uurs receptie

• 7

Gezellig hotel
Door Diny op 02-01-2026
Gereisd met vrienden

Albir is een typisch toeristisch badplaatsje. Vanaf het hotel loop je in 10 minuten naar de boulevard. We waren er in december. Het was gezellig druk nog in het hotel. De tijden voor ontbijt, lunch en diner waren ruim. Er was genoeg keus met eten en ook lekkere dingen. De bar vonden we vaak te druk, maar is leuk voor mensen die van bingo en karaoke houden. De bediening in het restaurant en de bar was vriendelijk en . We hadden een kamer aan de straatkant boven de keuken, dat was wel gehorig tussen 20.00 en 23.00. Verder prima kamer. Het aquapark en het buitenzwembad waren gesloten omdat het december was. De tuin wordt in de winter ook netjes gehouden, met zonnig weer een fijne plek om te zitten. Het binnenzwembad was wel open en fijn om te zwemmen. We hadden veel moeite met de Wifi. Volgens de receptie lag dat aan ònze telefoons. Bij beide Samsung telefoons lukte het slecht om de inlogpagina voor het invoeren van de wificode te openen.

Vreselijk
Door Lejo op 04-10-2024
Gereisd met partner

Wij waren er in september en dachten dat de jongeren wel op school zouden zitten dus daar geen last van te hebben.
Het was vreselijk zoveel zeer luidruchtige jeugd en met deuren smeten, hard roepen en van de balkons klompen en er ook weer op, nooit meer.
Ja ik ben ook jong geweest maar zo heb ik mij nooit gedragen.

Topvakantie met kinderen!!
Door Vd Oord op 15-07-2024
Gereisd met jonge kinderen

Wat een gezellig park! Kamers oud maar schoon. Wij zaten in gebouw J, lekker rustig, airco, heerlijk geslapen en Kids op bedbank.
Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Animatieteam energiek! Dans, sport en spel
Buffetten zijn goed. Iedere dag een ander thema en genoeg keuze. Tja...sommige dingen wat vetter dan de ander. Dan moet je die gewoon niet pakken.
Heel de dag snacks te krijgen (pizza, burgers, Tosti, zoete broodjes etc. )
Ijsjes en drinken in overvloed.
Onze kinderen van 9 en 11 hebben zich prima vermaakt in het heerlijke zwembad. Goede temperatuur. Ook het glijbanenpark is tof. Helaas een klein ongelukje met manlief. Maar reisleiding van TUI heeft hem hier keurig mee geholpen en het ziekenhuis in Benidorm ook.
Taxi is spotgoedkoop.
Watervallen van Algar, stadje Altea en strand/boulevard van Albir is een must!
Een aanrader voor een heerlijke zonvakantie met veel vertier!

Top vakantie
Door Judith op 17-01-2024
Gereisd met jonge kinderen

We zijn begin oktober 2 weken geweest met 2 kinderen van 4 en 8. Zwembad was fijn. Tempratuur was goed te doen, iets aan de koude kant. In het grote bad mocht je met banden e.d. in het water bij de glijbanen niet. Ze waren streng bij de grote glijbanen met de lengte van de kinderen(minimaal 1.10)
Kamers zijn simpel maar schoon. Schoonmaak kwam elke dag.
Het eten was prima. Leuk met de verschillende thema's en bij ons was er altijd genoeg, we zagen ze steeds bijvullen en was de tempratuur ook goed.
Animatie organisereerde leuke activiteiten, waren enthousiast en sprak meerdere talen(o.a. NL). 's avonds was de muziek wel aan de harde kant. Vooral rond het zwembad.
Winkels zijn de buurt, (kiezel)strand was een kwartiertje lopen met kleine kinderen. Waterschoentjes zijn wel aan te raden.
We hadden een huurauto en er waren niet heel veel prive parkeerplaatsen. Één keer op straat moeten parkeren.

Mwah. Kan beter en zeker niet nog een keer
Door Joyce op 26-07-2023
Gereisd met jonge kinderen

Leuk hotel als je nog nooit in Turkije of Griekenland all inclusive bent geweest.
Kamers gedateerd, maar op zich oke.
Zwembad en waterpark zijn prima. Je mag alleen niet je eigen luchtbed of band meenemen, rubberen drijfbuis mag wel.
Waterpark is heel leuk voor de kids. Hebben echt genoten daar.
Bedjes aan het zwembad zijn megahard en niet verstelbaar. Kussen voor erop moet je zelf kopen (wat wij niet gedaan hebben voor die paar dagen). Wel genoeg plaats.
Animatie doet zijn best en is enthousiast. Voor jong en oud wel iets te doen.
Eten vonden wij erg onder de maat. Weinig variatie, veel lauw/koud en soms echt nog rauw. Ze hebben iedere avond een ander land als thema, maar stel je daar niet teveel van voor. Bij het Amerikaanse thema lagen mossels en tabouleh 🤣 Het kidsbuffet bestaat uit donuts en bakken snoep.

Oke voor 1 keer
Door Kim op 10-07-2023
Gereisd met jonge kinderen

Ik ga normaal naar mallorca en je kan dit verschil goed merken, ik ben ook niet vies van een camping maar ik zal eerlijk zijn over mijn verblijf het was oke maar zal nooit nog een keer terug gaan. Avond eten altijd koud, is vanaf 1930 maar de variantie en gaar heid is niet oke, de animatie is vooral gericht op spaanse en franse kindjes, ze proberen het en het aanbod is oke.
Receptie spreekt slecht engels.
Geen echte leuke winkels in de buurt of iets leuks dan moet je naar albir of benidorm. Alles is zelf service je wordt niet bediend ook niet in het restaurant of terras. Kinderen hadden na dag 1 ontstoken ogen, duikbril is geen overbodige luxe.