Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Rosamar
Bij Rosamar vind je een stralend strandhotel dat perfect ligt om de zonnige Costa Blanca te ontdekken. Stel je voor: 's ochtends wakker worden met uitzicht op zee, de eerste duik nemen in het zwembad en daarna genieten van de levendige omgeving. Dit wordt jouw ideale zonnige break vol gezellige momenten en ontspannen sfeer.
De ligging
Rosamar ligt in Benidorm, op ongeveer 400 m van het strand. Dit knusse hotel is ideaal voor wie graag de zonne- en zoutlucht opsnuift vlakbij de zee. Binnen een korte wandeling vind je winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, wat zorgt voor een levendige en gemakkelijke vakantiebasis. Het is makkelijk bereikbaar dankzij de bushalte en taxistandplaats om de hoek, en het toeristische centrum ligt op 30 minuten lopen. Vanuit hier fiets je zo het omliggende landschap in of maak je een uitstapje naar nabijgelegen steden. De ligging combinesert gemak met gezelligheid, zodat je volop kan genieten van alles wat de Costa Blanca te bieden heeft.
Rosamar voelt als thuiskomen door zijn vriendelijke sfeer en moderne faciliteiten. Het hotel straalt een ontspannen en gezellige vibe uit, met ruime kamers waar je je meteen thuis voelt. Op de verblijven vind je onder andere airconditioning, een balkon met uitzicht op zee, en gratis Wi-Fi. Voor ontspanning is er een prachtig zwembad met een apart kinderbad, plus een whirlpool en waterglijbaan voor extra plezier. Wil je actief zijn? Je kunt fietsen huren, deelnemen aan tennis of watersporten, of je uitleven in de fitnessruimte en op het sportveld. Na een dag vol activiteiten geniet je van wellness met sauna en massage, of maak je gebruik van de verschillende bars en restaurants voor een gezellig dineetje of drankje. Alles is aanwezig om je verblijf onvergetelijk te maken.
Bij Rosamar kun je genieten van eenvoudige, verse gerechten in het niet-rokersrestaurant. Het ontbijtbuffet biedt zeker verse broodjes en lekkere koffie om de dag goed te beginnen. Voor lunch en diner heb je ruime keuze met smakelijke hapjes en hoofdgerechten, inclusief opties voor gluten- en vegetarische diëten, op vraag. Live cooking zorgt voor een gezellige sfeer, terwijl de bar en snackbar je kunnen verrassen met lekkere drankjes en snacks. Tijdens de dag drink je in alle rust aan de zwembadbar, waar je kunt proosten op je vakantie. Alles wordt verzorgd in een ontspannen ambiance, zodat je heerlijk kunt genieten van een gezellig maal en goede drankjes.
Let erop dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten en diensten, zoals massages of sportactiviteiten, kunnen extra kosten met zich meebrengen en zijn mogelijk niet altijd beschikbaar door weersomstandigheden of seizoen. Het personeel spreekt onder andere Engels, Spaans en Frans, en er zijn rolstoeltoegankelijke ingangen voor wie dat nodig heeft. Zo ben je goed voorbereid en kun je zonder verrassingen genieten van je vakantie bij Rosamar. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
24 uur inchecken
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 6 Avenida Derramador 6, E-03503 |
Website | Rosamar |
Rosamar
Standaardkamers ontzettend klein. Wij zaten met 2 volwassenen en 2 kinderen van 11 en 13 in zo'n kamer en konden onze kont niet keren. Na het uitpakken van onze koffers moesten we onze lege koffers 11 dagen op het (al veel te kleine) balkon zetten omdat er in de kamer geen plaats was voor onze koffers. Naast het bed en de badkamer blijft er weinig loopruimte over. Zwembaden ook veel te klein voor het aantal gasten. Je zit echt in en op elkaar. De glijbanen zijn voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar maar voor kinderen ouder dan 10 stelt het niks voor. Redelijk teleurstellend. Wij hebben ook 11 dagen continu in de rook gezeten. Het is verboden om bij de zwembaden te roken, maar iedereen doet het toch. Het eten was oké, maar wij gingen vroeg eten. Toen was het nog warm en was er nog genoeg keuze. Liften ook drama! Strand dichtbij maar veel keien in het water. Benen, handen, voeten, alles lag open. Voor ons geen benidorm meer. Te druk!
Mooi Hotel, gemoedelijke sfeer, veel Engelse en Spaanse gasten.
Kamers schoon.
Eten : oud brood, warm eten lauw en vaak niet gaar.