Deze accommodatie heeft een score van 9
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over SMY Kos Beach & Splash
Bij SMY Kos Beach & Splash zoom je 's ochtends zo met je slippers het strand op. Dit resort brengt je in een stralende wereld vol zon, zee en vrolijke vibes. Met schitterende zwembaden, een gezellige strandbar en volop sportieve opties voel je meteen de vakantiekriebel. Dit is de plek waar je herinneringen maakt vol plezier en ontspanning!
De ligging
SMY Kos Beach & Splash ligt aan een schitterend strand aan de noordkust van Kos, vlakbij Mastihari. Je wandelt zo het zand op en voelt de zoutige zeelucht al in je longen. De stad Kos vind je op 18 km, en de luchthaven ligt op slechts 8 km. In de buurt vind je gezellige bars, restaurants en winkels, perfect voor een ontspannen vakantie. Het openbaar vervoer ligt op 500 meter, dus reizen doe je makkelijk. Vanuit deze ideale locatie geniet je van strand, zee en volop activiteiten in een sfeervolle omgeving.
Het hotel en de faciliteiten
Wanneer je bij SMY Kos Beach & Splash bent, voelt het als thuiskomen in een warm en levendig vakantieparadijs. Het resort straalt de typische Egeïsche stijl uit, met blauw-witte kleuren en omgeven door groene tuinen vol palmbomen en kleurrijke bloemen. Je verblijft in moderne kamers die allemaal een balkon of terras bieden, vaak met uitzicht op zee of de tuin. De vele faciliteiten maken je verblijf compleet: zwembaden voor groot en klein, een fijne whirlpool, sportvelden voor tennis en volleybal, en een speelse miniclub voor de kleintjes. Heerlijk eten doe je in één van de twee restaurants of bij de gezellige poolbar, terwijl je geniet van de warme zon en de ontspannen sfeer. Alles is ontworpen om jouw vakantie makkelijk en leuk te maken.
Eten en drinken
Bij SMY Kos Beach & Splash heb je volop keuze als het op eten en drinken aankomt. Er zijn twee restaurants waar je meestal terecht kunt voor een uitgebreid ontbijtbuffet, lekkere lunch en gevarieerd diner. Ook de snackbar en de bar bieden snacks en verfrissende dranken, perfect voor tussen de activiteiten door of na een dagje zonnen. De sfeer is gezellig en ontspannen, met allemaal verse ingrediënten en een lekkere selectie lokale en internationale dranken. Vanaf de vroege ochtend tot 's avonds laat geniet je van gezelligheid en lekkere smaken, terwijl je je lekker in de zon nestelt met een drankje in de hand.
Je verblijft hier in een resort dat in 2019 is gerenoveerd, dus alles is nieuw en fris. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plaatse te betalen. Sommige faciliteiten, zoals de wellness en het fitnessgedeelte, kunnen tegen betaling zijn en afhankelijk van het seizoen niet altijd open. Ook kunnen bepaalde services of attracties om praktische redenen even gesloten zijn. Maar maak je daar geen zorgen, je bent hier goed voorbereid en kunt volop genieten van je ontspannen vakantie in dit gezellige resort aan het strand.
De kamer zag er goed uit, met een frisse sfeer die meteen deed denken aan vakantie. Hoewel er af en toe vlekken op de bedden en handdoeken zaten, maakte het de gezellige sfeer niet minder mooi. Het eten was verrassend wisselend en altijd goed warm, vooral als je het bij de kok haalde. Het zwembad en strand op maar twee minuten lopen zorgen voor ontspanning en fijne herinneringen. De ligging van het hotel is misschien wat ver van Kos-stad, maar dat maakt de rust er niet minder mooi. De mensen waren super behulpzaam en vriendelijk, wat de vakantie extra plezierig maakte. Overdag lekker ontspannen of een auto huren voor een avontuur, alles was mogelijk. Een vrolijke week vol warmte en zonneschijn.
24 uur inchecken
Adresgegevens | MASTICHARI ,KOS 85302, 85302 |
Website | SMY Kos Beach & Splash |
SMY Kos Beach & Splash
Schrijf een review4 reviews
Kamer zien er goed uit. Alleen we kregen regelmatig beddekens schoon maar zit wat vlekken op.
Ik was me eigen handdoeken vergeten dus ik moest die van hotel gebruiken, elke keer moest de handdoeken goed checken. Want hierop zitten wel wat vlekken. En wij hadden geboekt op de aantal review die de hotel had, maar sommige dingen vielen helaas tegen.
Eten was goed.
Zwembad was ook goed.
Strand goed, op 2 minuten loopafstand.
Alleen de hotel zelfs ligt best ver van kos stad, als je met de taxi naar stad gaat is best duur kost ongeveer €25.
Heerlijke week gehad.
Mensen van het hotel super aardig.
Eten was voor ons prima.
uit de bakken was het niet super warm, maar als je bij de kok haalt is het gewoon prima.
Volgend jaar weer maar gaan denk ik
Super lekker weekje gehad.
Zeker voor deze prijs.
Eten verrassend wisselend en als je het eten direct bij de kok haalt goed warm.
De mensen zijn echt super behulpzaam en vriendelijk.
Schone kamer.
Lekkere douche.
Bedden voor ons een beetje zacht maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.
Biertje bij het strand of bij een hapje bij het zwembad.
‘s avonds een beetje entertainment.
Overdag kan ook, maar zelf geen gebruik van gemaakt.
Leuk om een paar dagen een auto te huren.
We hebben het heerlijk gehad.
Het enige wat ik vervelend vond was wanneer mensen een bord of een glas lieten vallen niet konden bukken om het even mee op te ruimen.
Wat een volk.
Maar daar kunnen de mensjes van het hotel niets aan doen.
Nogmaals een mooie week!
Tot Smy🕺💃🍺🥃
SMY Kos Beach & Splash
Het is een mooi en schoon hotel met heel lief personeel! De kamer was schoon en modern met een geweldige douche. Alleen jammer dat het een half open douche was waardoor de vloer behoorlijk nat werd. Het eten was lekker en voldoende keuze, leuke verrassende gerechten. Het personeel in het restaurant was erg lief en de service was dan ook erg goed. Het is waait er wel altijd behoorlijk waardoor het regelmatig fris aanvoelde, ik zou zelf niet meer zo vroeg in het seizoen hier naartoe gaan maar dat ligt zeker niet aan het hotel. Misschien in de zomer als je toch snakt naar wat wind. Het hotel is nu trouwens Smy kos beach en splash en ik begreep van het personeel dat ze ook nog een hoop gaan aanpakken, zoals nieuwe bedden. Wat ik wel jammer vind is dat er niet echt een peuterbadje is. Het kinderbad is 60 cm diep, te diep voor mijn zoontje van 1 jaar. Een bad met een klein laagje water zou mooi zijn. Maar al met al zeker een aanrader!