3,9 miljoen reviews
Laagsteprijsgarantie
Boek met garantie
  • Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Thalassa Boutique Hotel

Ontsnap naar Thalassa Boutique Hotel, waar de betovering van de zee en het comfort van luxe samenkomen. Met een ongeëvenaarde ligging direct aan het strand en een verleidelijk buitenzwembad, belooft dit hotel een onvergetelijke ervaring. Laat je verwennen in een oase van rust en ontspanning, perfect voor wie op zoek is naar een exclusieve vakantie in stijl.

De ligging

Thalassa Boutique Hotel geniet van een bevoorrechte locatie, slechts 2 km verwijderd van het bruisende centrum van Rethymnon, bekend om zijn pittoreske straatjes en rijke geschiedenis. Het hotel biedt gemakkelijke toegang tot het strand, waardoor het de ideale keuze is voor strandliefhebbers. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. Bovendien ligt de haven op slechts 2,4 kilometer afstand, wat uitstapjes naar nabijgelegen eilanden vergemakkelijkt. De afstand tot de luchthaven zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek, waardoor vakantiegangers meer tijd overhouden om van hun vakantie te genieten.

Thalassa Boutique Hotel biedt een scala aan faciliteiten en diensten die ontworpen zijn om aan alle behoeften van de vakantiegangers te voldoen. Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembadcomplex met verwarmd water, ligstoelen en parasols, ideaal voor urenlang ontspannen onder de zon. Voor extra ontspanning is er een whirlpool beschikbaar. Voor de actieve vakantiegangers is er een fietsverhuur om het omliggende landschap te verkennen. Het hotel biedt ook een verscheidenheid aan wellnessaanbiedingen, waaronder een spa, sauna, hamam en massagebehandelingen. Een bibliotheek, een open haard voor gemoedelijke avonden en een entertainmentprogramma voor kinderen verzekeren dat er voor elk wat wils is. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een bagagedepot, kluis, Wi-Fi, roomservice en een eigen shuttlebus om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

In Thalassa Boutique Hotel kunnen vakantiegangers genieten van een brede selectie aan gastronomische ervaringen. Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, elk met hun eigen unieke sfeer en aanbod. Of vakantiegangers nu op zoek zijn naar een uitgebreid ontbijtbuffet, een middagmaaltijd of een diner vol variatie, het hotel voldoet aan alle culinaire wensen. Dieetgerechten en glutenvrije maaltijden worden op aanvraag bereid, en er zijn speciale menu's beschikbaar om aan alle voorkeuren te voldoen.

Bij Thalassa Boutique Hotel wordt de toegankelijkheid voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit gewaarborgd door voorzieningen die speciaal zijn ontworpen om hun verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Hoewel het hotel een rijke geschiedenis heeft en dateert uit 1862, zijn alle faciliteiten up-to-date en toegankelijk. Het hotel accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, voor het gemak van de vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Honden toegestaan

89 89 Stamathioudakis Street, GR-741 00
    Website
    Thalassa Boutique Hotel

Thalassa Boutique Hotel

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Thalassa Boutique Hotel te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Thalassa Boutique Hotel bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Thalassa Boutique Hotel. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Thalassa Boutique Hotel. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.