3,9 miljoen reviews
  • 7
    Onderkomen
    Eetgelegenheden

Over Camping Garda Village

Direct aan het Gardameer vind je Garda Village. Met 3 zwembaden, speeltuinen, een voetbalveld en goed verzorgd animatieteam is dit een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Vakantiepark Garda Village heeft een privéstrandje en een goed restaurant. Bij de campingwinkel haal je verse broodjes. Je kunt op de fiets naar Sirmione (20 minuten).

• Airconditioning

Eetgelegenheden

Heerlijke vakantie gehad!
Door Rianne op 08-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Door de slechte ervaringen op zoover vond ik het erg spannend of de camping wel goed was, maar het heeft al onze verwachtingen overtroffen!
Wat een gezelligheid, super leuk animatie team, Engels, NL, Duits en Italiaans wordt er gesproken!
Camping niet te groot dus onze kids van 3, 7 en 9 konden vrij over de camping!
Caravan was netjes, wel weinig pannen en borden, maar verder schoon!
Ligging perfect! Voor op de camping de zwembaden en achterop loop je zo naar een grasveld en kun je het gardameer in, heerlijke afwisseling!
Alles op loopafstand op de camping en leuke plaatsen in de buurt om heen te gaan!!
Wij hebben enorm genoten!!

Geen aanrader! Vies + bloedvlekken in het bed.
Door Lotte op 03-09-2022
Gereisd met partner

Waardeloze camping. Smerige huisje met overal scheuren in de muren, schimmel en vieze stof/spinnenwebben. Bloedvlekken in het bed. Tandpasta op de grond met vieze haren. Hierdoor ander huisje gevraagd. Na veel gedoe mogelijk. (Via boekingssite). Nieuwe huisje even vies en veel ongedierte. Uiteindelijk 5 dagen eerder vertrokken naar huis ivm naar gevoel bij terugkeren naar het vieze huisje na elke uitstap!!!!! Het zwembad is erg saai en koud. Geen aanrader!

Nooit meer
Door Wolput Gunther op 04-09-2021
Gereisd met vrienden

Vuil sanitair aan de snackbar , beachbar in verval ( niet open ) , grote winkel op de camping dicht , ijssalon dicht , schoonmoeder voedselvergiftiging van het restaurant , show alles in het Italiaans , winkel aan de receptie heel heel basic . Beachvolleybal veld zonder zand ( totaal niet onderhouden ) . 4 sterren camping zijn sterren niet waard . Mss 15 geleden nog wel )

Camping Garda Village

Mooie ligging om leuke plaatsjes te bezoeken
Door Ck op 29-08-2021
Gereisd met oudere kinderen

Mooie camping, probleempjes worden snel opgelost. Genoeg bedjes bij zwembad, mooi meer, rondom genoeg gras weide om te liggen, waterschoentjes aan te bevelen.
Animatie doet ontzettend hun best met de middelen wat ze hebben, alleen in het Italiaans. Voor kleine kindjes leuk. Oudere kids hebben hier niks aan.
Restaurant bij goed weer leuk om buiten te zitten maar als je met regen binnen zit is het niet aan te bevelen. Plas water op de grond waar ze bezoekers in laten plaats nemen. Eten is overigens in orde.

Voor ons nooit meer
Door Richard op 24-08-2021
Gereisd met oudere kinderen

Dankzij het mooie weer lekkere vakantie gehad.Zijn alleen wel wat puntjes .Bij het zwembad staat de muziek erg hard van het slechte animatieteam (Schreeuwers)Denk voor kleine kinderen wel leuk maar alleen in italiaans.Het is zeker geen strand maar veel rotsen en stenen bij het gardameer.Caravan voor 6 personen erg klein en stond scheef en los.Voor oudere kinderen weinig te doen.Wij vonden de italianen erg stug volk zowel binnen en buiten het park.Wifi moet betaald worden en niet eens overal bereik.Wij hadden het type prestige caravan.BBQ is toegestaan buiten de veranda.Omgeving supermooi en fiets is aan te bevelen.(ivm drukte in Sirmione)

Matig verblijf, chagrijnig personeel
Door Anoniempje op 10-08-2021
Gereisd met oudere kinderen

Op het moment erg rustig, grotere market op camping gesloten. Bediening in kleine market chagrijnig zo ook de receptie. Zwembaden zijn heel netjes, maar badmutsen?? Zo 2010! Engels is een zwak punt, zo ook het kleine strandje achter het park. Maak er iets moois van! Ligt er al jaren zo bij.We hadden geluk met een last minute in een mobilhome deluxe. Op andere campings was dit een gemiddelde mobilhome. Voordeel, je ligt centraal en vlak naast zwembad. Op een dag hebben we een arts nodig, een van onze kids heeft waarschijnlijk oorontsteking. Receptie spreekt alleen Italiaans. (Zelfs 4 personen die je niet begrepen. Kwalijke zaak! In het Engels en Duits geprobeerd. Krijgen we een een telefoon nummer en straatnaam. Wanneer we dit gaan opzoeken, blijkt dit een soort eerste hulp te zijn. Nee we willen gewoon een huisarts,(GP).Oke, animatie proberen hun best te doen, alleen in Italiaans en Engels.Zwembaden zijn netjes verzorgd.Simpel

• Baia Verde (Glamping)

p.p. vanaf*

€ 287

Baia Verde (Glamping)

7.8
    Camping
    ItaliëPlaatsen rond het GardameerManerba del Garda

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.