9.7FenomenaalScore uit 196 reviews

9.7FenomenaalScore uit 196 reviews

Pareltje in de Ardennen, vlakbij Durbuy
Door Karla Blomme op 20-11-2023
Gereisd met jonge kinderen

Heerlijk vakantieverblijf, genoeg ruimte voor de kleintjes om rond te lopen en voor de iets grotere kinderen had de pooltafel veel succes. Comfortabele bedden en proper en voldoende sanitair voor onze groep van 8 volwassenen en 7 kinderen, variërend in leeftijd van 13 jaar tot 7 maanden. Hottub = pure ontspanning!

Een echte aanrader
Door annemie op 09-11-2023
Gereisd met oudere kinderen

Het is een echte aanrader! Alles was super proper en alles wat we nodig hadden en meer... was aanwezig. We hebben ervan genoten.

Toplocatie
Door Roger op 30-10-2023
Gereisd met partner

Familieuitstap naar aanleiding 50 jaar huwelijk. De locatie was top, alles is er aanwezig om er een leuke en aangenaam verblijf van te maken. Hottubs werden zeker gesmaakt, bedden zeer goed, zeer verzorgde badkamers en de speelkamer zijn een troef. Dus: een aanrader

Weekendje weg met grote familie
Door Jolie op 11-10-2023
Gereisd met jonge kinderen

Top verblijf gehad met onze familie en kids. Zalig genoten in de hottub en heel fijne wandelingen in de natuur kunnen maken. De chalet is enorm ruim en goed onderhouden. Alles is praktisch beschikbaar in de chalet. Ruime kamers en badkamer. Goed ingerichte keuken en buiten bbq en pizza oven. Top weekend gehad, zou het zeker aanraden

Ruime, goed uitgeruste Chalet!
Door Maxim op 10-10-2023
Gereisd met vrienden

Proper, ruim verblijf met veel faciliteiten, goed uitgeruste keuken & toffe omgeving. Kortom, wat je van een weekendje Ardennen verwacht!

Ons topweekend
Door Sandra op 10-10-2023
Gereisd met jonge kinderen

We hebben een zalig weekend gehad ,mooie chalet ,voldoende plaats ,mooie keuken ,vele keuze aan apparaten in de keuken ,een supermooie tuin en omheind ,veilig voor de kinderen ,vriendelijke eigenaars ,een echte aanrader

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.