Vakantie in Curral Velho

Header Vakantie Curral Velho

Opzoek naar een bestemming voor je vakantie naar Kaapverdië? Lees ook waarom Curral Velho een goede keuze is op Boa Vista!

Kaapverdië (Cabo Verde)
Boa Vista
Curral Velho
Verwijder filters

1 Accommodatie

Over Curral Velho

Curral Velho is een klein vissersdorp middenin de woestijn op het Kaapverdische eiland Boavista. Het is de oudste nederzetting van het eiland, waardoor je er bijzondere ruïnes kunt vinden. Hou er wel rekening mee dat het erg rustig is in deze plaats en er buiten je resort weinig te beleven valt. Kom hier dus vooral als je op zoek bent naar rust en ongereptheid. Nieuwsgierig naar een vakantie in Curral Velho? Lees dan zeker even mee.

Ontspannen in de natuur

Het gebied rondom Curral Velho is een belangrijk gebied voor vogels en schildpadden. Voor de kust ligt het kleine eiland Ilheu de Curral Velho en samen met de kust en de verlaten ruïnes is dit een belangrijk wetlandgebied. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers, want die kunnen zich hier met gemak een hele dag vermaken. Van maart tot en met juni is het ook mogelijk om hier walvissen te zien. Deze dieren vinden in deze periode hun voedsel in de oceaan rondom Curral Velho. Lukt het jou een walvis te spotten vanaf het strand? De zee bij Curral Velho is vanwege de sterke stroming helaas niet geschikt om in te zwemmen, wel kun je mooie wandelingen maken langs het strand. 

Op excursie tijdens je vakantie in Curral Velho

Tijdens een vakantie in Curral Velho is het mogelijk verschillende excursies te boeken om zo wat meer van het eiland te zien. Tijdens een van de excursies ga je bijvoorbeeld met een quad de woestijn in. Er zijn ook tours die de highlights van een deel van het eiland meepakken. Zo kun je zelf kiezen of je liever het noorden, zuiden, oosten of westen van het eiland gaat verkennen. Daarnaast is het ook mogelijk om een dag op een zeilboot door te brengen voor een heerlijke middag op het water.

Overnachten in een luxe resort

Tijdens een vakantie in Curral Velho overnacht je in de woestijn, hoe bijzonder is dat! Toch gaat dit samen met heel veel luxe. In ons aanbod vind je luxe resorts waar je vaak all-inclusive vakantie viert. Ook kun je hier dagen ontspannen in de zon aan een van de zwembaden. Perfect voor als je even helemaal niets wilt doen. Benieuwd naar de verschillende accommodaties die je hier vindt? Neem dan zeker even een kijkje tussen ons aanbod en kijk of er een bestemming tussen zit die aansluit op jouw vakantiewensen.

Wat zeggen bezoekers over

Curral Velho

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.