Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9.1
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Landgoed Ruwinkel
In een rustige omgeving bij Scherpenzeel ligt Landgoed Ruwinkel. Er zijn meerdere horecagelegenheden op het park met voor ieder wat wils. Voor de kinderen is er een speeltuin, kinderboerderij en binnenzwembad. In de omgeving kun je goed wandelen of fietsen of bezoek eens het spoorwegmuseum in Utrecht of het dierenpark in Amersfoort.
Vakantiegangers genieten van een prachtig, rustig park midden in de natuur, waar alles netjes en schoon is. Ze waarderen het snelle internet dat je nergens anders zo hebt ervaren. De vriendelijke ontvangst en bereikte service maken dat je je snel thuis voelt. Fietsroutes langs mooie plekjes en wandelingen door het bos zorgen voor een fijne relaxte sfeer. Bij Juffrouw Tok genieten ze van heerlijke, grote biefstukken en smakelijke gerechten, terwijl het ontbijt aan de deur en het overdekte zwembad zorgen voor extra gemak en plezier. Het park bestaat uit vrijstaande huisjes die ruimte en rust bieden, en de goede bereikbaarheid maakt uitstapjes makkelijk. Kortom, een vakantieplek waar je ontspanning, gezelligheid en herinneringen opdoet.
Honden toegestaan
Buitenzwembad
Landgoed Ruwinkel
Schrijf een review939 reviews
Zeer leuk park.
Huisje was niet nieuw maar netjes en schoon.
Internet was perfect. Zo’n stabiel en snel internet heb ik nog nooit gehad.
Personeel is zeer vriendelijk en denkt mee.
We kregen op de receptie wat mooie fietsroutes, zoals bv een route langs Amersfoort en de Pyramide van Austerlitz.
Eten bij juffrouw Tok was heerlijk. Redelijk grote Biefstuk op een steengrill zodat je zelf kon kiezen hoe gaar je hem wil.
Ook daar zeer vriendelijk personeel.
Een aanbeveling is ook het ontbijt dat men aan de deur bezorgd.
Zeer lekker en ruim ontbijt met koffie, verse jus d’orange en lokale dingetjes.
We hebben helaas geen foto’s van het huisje gemaakt. Het park was heerlijk stil midden in de natuur.
De foto is gemaakt bij een bunker van de Grebbenlinie op advies van de gids van het grebben museum die prachtig over die periode kon vertellen.
Kortom: het was een prima midweek voor een zeer schappelijke prijs.

Mooi, rustig park. Prettig ontvangst bij receptie. Snelle service van de technische dienst. 2 prima restaurants en vriendelijke bediening. Heerlijk ontbijt. Zo vanuit het park het bos in. Heerlijk wandelen met de hond. Goede prijs/ kwaliteit. Wij zeggen: een aanrader.
Een mooi park . een mooie bosrijke omgeving met vriendelijke mensen en een uitstekende service.
Voor de tweede keer geboekt bij dit mooie vakantie park, gelegen in een bosrijke omgeving en een goede bereikbaarheid naar leuke plaatsen zoals Ede, Veenendaal en Putten.
Wij werden hartelijk ontvangen bij de receptie. Bij aankomst in onze vakantie bungalow 80 werden wij verrast. De bedden waren opgemaakt en er stond in de woonkamer een fles wijn als welkom drankje. Tijdens ons verblijf genoten van het overdekt zwembad en meerderen malen van het diner genoten bij Juffrouw Tok, een goede prijs kwaliteit verhouding.
Dit nodigt ons uit om in de toekomst weer gebruik te maken van dit park. Een absolute aanrader.

Wij zijn al meerdere malen hier geweest en het blijft genieten. Ruim opgezet park met vrijstaande huizen. Goede service. Heerlijk rustig. Een goed ontbijt.
Onze ervaring met landgoed Ruwinkel is zeer goed. we werden erg vriendelijk ontvangen, kregen zelfs een upgrade, en de dames van de receptie waren erg behulpzaam
Het binnenzwembad was heerlijk
Midgetgolf , tennis en in de speeltuin hebben onze kleinkinderen zich prima vermaakt
Het huisje was zeer ruim, keuken was van alle gemakken voorzien.
De tuin rondom het huisje was erg groot. Helaas was het weer niet zo warm als voorspeld maar de kinderen konden daar heerlijk spelen
Wij gaan deze zomer er weer naartoe