3,9 miljoen reviews
  • Mastercard
  • Visa

Vakantie in Alicante

Vakantie Alicante

In het mooie Valencia ligt de plaats Alicante: de ideale bestemming voor een zonvakantie én stedentrip!

862 accommodaties

Populair
Spanje
Costa Blanca
Alicante
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Over een vakantie naar Alicante

Vanaf Schiphol is het nog geen drie uur vliegen naar Alicante. Een prima bestemming voor een citytrip! Het mooie van Alicante is dat het zomerseizoen loopt van maart tot en met november. Dus ook buiten het hoogseizoen is het hier goed vertoeven.

Alicante

Onvergetelijk
Door Tamara op 24-08-2019
Gereisd met oudere kinderen

Wij zijn verliefd geworden op Alicante. Ontzettend leuke boulevard en centrum. Veel leuke marktjes en genoeg te doen voor jong en oud. Prachtige stranden en heerlijke eet tentjes. En de uitzichten hier, wauw !!!

Super zou zo weer gaan !
Door Kim op 02-08-2019
Gereisd met oudere kinderen

Als je in de provincie alicante verblijft kun je alle kanten op.Zoals Murcia met een heel mooi groot binnen winkel centrum.Ook ben je binnen een uurtje in Benidorm waar je diverse stranden,pretparken en natuurlijk het strand hebt.Kortom echt van alles te doen in die omgeving 😍

Mooie stad die voor mij onbekend was maar prachtig
Door Marcel Claassen op 29-01-2019
Alleen gereisd

Alicante is echt een prachtige stad. Dat heb ik nooit geweten maar ik stond er echt van te kijken hoe mooi het is en hoe veel je er kunt doen. Het Santa Barbara kasteel boven op de berg met een prachtig uitzicht over de stad en de kustlijn is echt een must see. En gewoon door de stad slenteren is ook geen straf, je komt telkens weer een ander mooi gebouw tegen. Lekker op de boulevard een terrasje pikken en genieten van het mooie uitzicht is ook fijn om te doen. Alicante is beslist een aanrader als je van stedentrips houd.

Leuk stad
Door Paco op 02-12-2018
Alleen gereisd

Niks geen bijzonderheden gewoon een leuke stad prijzen terrassen en restaurants vallen best mee

We hebben het fantastisch gehad volgend jaar weer
Door Monique op 01-12-2018
Gereisd met vrienden

Prachtige stad mooie bouw, bergen strand cultuur.

Het beste tweede thuis.
Door Larissa van Engelenhoven op 18-11-2018
Gereisd met partner

Ik heb 6 maanden lang stage gelopen in alicante en ben in oktober weer terug gegaan om alles aan mijn vriend te laten zien. Zoals waar mijn stage was. En waar ik woonde. Ook de berg beklommen. Alicante is gewoon een super leuk stad. Er is een leuke sfeer. Alle Spanjaarden zijn behulpzaam. Er is eigelijk altijd lekker weer. Veel mooie plekjes om te zien. Makkelijk een dagje Benidorm of Valencia.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.